ČASOVAŇA DOKTORA PROKTORA

Podujatie Ružomberok

ČASOVAŇA DOKTORA PROKTORA

SCANDI 2018
Ďalšie zábavné pokračovanie napínavých príbehov o zvláštnom doktorovi Proktorovi, v ktorom ho slávny autor Jo Nesbø vyšle na bláznivú jazdu časom.

Doktor Proktor putuje pomocou svojho vynálezu časovane do Paríža, aby znovu našiel svoju dávnu lásku Julietu Margarínovú. Lenže to by nebol Jo Nesbø, aby nevložil do príbehu napätie. Všetko sa to začne vo chvíli, keď Lisa dostane od Proktora zvláštnu šifrovanú správu s volaním o pomoc...
Zamilovaný Doktor Proktor cestuje späť v čase v zúfalej túžbe zmeniť minulosť. Chce prekaziť svadbu medzi jeho milovanou Julliette a hrozným Claudeom Clichém, no zostáva uväznený v čase. Lisa a Nilly, Proktorove mladé spoločníčky a susedky musia znovu zakročiť. Časovaňou cestujú späť v čase, aby mu pomohli. Všetko sa zmení na búrlivé dobrodružstvo naprieč časom, v ktorom sa stretávajú s Napoleonom, ledva unikajúcemu spod gilotíny počas Francúzskej revolúcie a taktiež s Johankou z Arku, ktorá bola upálená na hranici za čarodejníctvo. Alebo že by nebola? Časovaňa Doktora Proktora je farebný príbeh o troch kamarátoch, Lise, Nille a Doktorovi Proktorovi, spoločne odhodlaných urobiť všetko preto, aby zachránili históriu sveta – a lásku. Časovaňa Doktora Proktora je už druhý film založený na detskom knižnom bestselleri Jo Nesboa o tak trochu šialenom vynálezcovi Doktorovi Proktorovi.

Čas: 27. 01. 2018, 17:00 hod.
Miesto: Kino Kultúra v Ružomberku 

Vstupné: 3,00€

Fotografie
Podobné podujatia
Žiadne podujatie.