CE ZA AR 2017 Trenčín

Podujatie Trenčín

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Iné podujatia, Kultúra, Výstavy a veľtrhy
Ďalšie podujatia v meste Trenčín
Podrobnejšie informácie: 0948 602 616
Predstavenstvo Slovenskej komory architektov a občianske združenie Nová Vlna vás pozýva na vernisáž výstavy CE∙ZA∙AR 2017, Cena slovenskej komory architektov za architektúru, všetkých nominovaných a víťazných diel.

Tešíme sa na Vás
Ing. Arch. Imrich Pleidel
_____________________________________________________

VERNISÁŽ VÝSTAVY
v 19:00 v Ateliéri budovy NOE (4. poschodie)

Výstava potrvá do 26. 5. 2018
Ateliér je sprístupnený v pondelok až piatok od 10:00 do 17:00.
V prípade záujmu návštevy kontaktujte predom na číslo 0948 602 616. 
_____________________________________________________

Slovenská komora architektov vyhlásila 17. ročník prestížneho ocenenia Ceny Slovenskej komory architektov za architektúru CE ZA AR 2018. Poslaním Ceny je zvýšiť informovanosť verejnosti o práci architekta v spoločnosti, o význame tejto profesie a o jej vplyve na tvorbu prostredia. Cieľom Ceny je tiež prezentácia a podpora architektonickej tvorby členov Slovenskej komory architektov prostredníctvom prezentácie prihlásených a ocenených diel.

Úlohou ocenenia CE ZA AR je zdôrazňovať kultúrnu hodnotu architektonických diel, podporovať excelentnosť profesionálnych výkonov architektov, no predovšetkým kultivovať verejné povedomie o nutnosti rozvoja kvalitnej architektúry, ako základného princípu zvyšovania kvality prostredia vytváraného výstavbou. Práve z toho dôvodu Slovenská komora architektov každoročne prezentuje nominované diela, ako najlepšie architektonické diela s osobitným významom v jednotlivých kategóriách, ktoré si pre svoju originalitu a výnimočnosť zaslúžia osobitnú pozornosť.
Meno organizátora: Nová Vlna
Fotografie
Podobné podujatia
Woody Allen: Sex noci svätojánskej
Overené podujatieWoody Allen: Sex noci svätojánskej
Divadelná sála, Posádkový klub (Dom armády), Trenčín, Trenčín