Celoslovenské stretnutie rodín a priateľov detí s poruchou sluchu

Podujatie Liptovská Sielnica

Celoslovenské stretnutie rodín a priateľov detí s poruchou sluchu

Chcete sa s deťmi naučiť niečo nové a zabaviť sa? Potom nemôžete chýbať na najväčšom stretnutí rodín a priateľov detí s poruchou sluchu. Doprajte deťom zábavu s kamarátmi s rovnakými „uškami“, aké majú ony, porozprávajte sa s rodičmi ako vy a objavte nové informácie. OZ Nepočujúce Dieťa a Effeta Nitra Vás srdečne pozývajú 16.9.2017 do rodinného areálu Villa Betula v Liptovskej Sielnici .

Pozvánku nájdete na tejto adrese: https://goo.gl/gejDMo
REGISTRAČNÝ FORMULÁR a informácie k platbe na tejto adrese: https://goo.gl/LRdQg7

Na dospelákov čakajú zaujímavé PREDNÁŠKY a WORKSHOPY, na ktorých sa dozvedia viac o poruche sluchu, jej kompenzácií a rozvoji svojho dieťaťa. Prídu aj odborníci, ktorí Vám radi poskytnú INDIVIDUÁLNE KONZULTÁCIE a poradia vám s aktuálnymi problémami. Chýbať nebudú ani STÁNKY FIRIEM A ORGANIZÁCIÍ, ktoré poskytujú produktu alebo služby pre deti s poruchou sluchu. Prednášky a konzultácie s odborníkmi budú v prípade záujmu tlmočené do posunkového jazyka.

TO, ČO ČAKÁ NA DETI SA NEDÁ ANI SLOVAMI OPÍSAŤ. Krásny areál Villa Betula je rajom pre detskú dušu a tak sa môže stať, že vaše deti nebudú chcieť večer odísť domov :-) Nájdu v ňom obrovské preliezky, skákacie hrady, trampolíny, lanové dráhy, autodráhu, zvieraciu farmu, jazdu na koníkoch, vnútorné detské ihrisko v prípade zlého počasia, jazdu na koníkoch a veľa ďalších atrakcií. O zaujímavý program , pri ktorom sa deti nielen zabavia, ale aj niečo nové naučia, sa im postarajú veselé animátorky, ktoré, ako inak, ovládajú posunkový jazyk .

Piatok 15. septembra je štátny sviatok, ktorý doslova pozýva na vychutnanie si predĺženého víkendu na Liptove! Príďte o deň skôr a vychutnajte si do sýtosti rodinný areál Villa Betula, neďaleký Aquapark Tatralandia, či krásne okolie Liptova. Vo Villa Betula získate ako účastníci stretnutia zľavu 20% na ubytovanie. Možnosti ubytovania a ceny nájdete na stránke Villa Betula. V prípade záujmu si môžete ubytovanie rezervovať na villabetula@villabetula.sk a ako heslo ku zľave uveďte "OZ Nepočujúce Dieťa".

Vstupné na celoslovenské stretnutie rodín a priateľov detí s poruchou sluchu je 5 € na osobu (deti do 1 roka vstupné neplatia). Môžete si objednať aj obed alebo večeru a tak si budete môcť vychutnať celý deň na jednom mieste. Viac informácií nájdete v priloženom letáku (https://goo.gl/gejDMo). Vstupné sa uhrádza prevodom na účet po registrácií (https://goo.gl/LRdQg7).

Obsaďte si svoje miesto čo najskôr, vyplnením registračného formuláru (https://goo.gl/LRdQg7).

Celoslovenské stretnutie rodín a priateľov detí s poruchou sluchu je najväčšia akcia, ktorú tento rok OZ Nepočujúce Dieťa organizuje. Veríme, že bude užitočná pre rodičov a nezabudnuteľná pre naše deti. Tešíme sa na vás a už odpočítavame dni do septembra ;-)

Miesto konania podujatia: Villa Betula, Brnice 166, Liptovská Sielnica
Vstupenky: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfCMGDbJAZD18lKFszj2yuJMUkZHW5VGEZ4JJ1t2-hLYPGw2A/viewform
Dátum začiatku podujatia: 16. Septembra 2017 10:00
Dátum ukončenia podujatia: 16. Septembra 2017 17:00
Pravdepodobné súradnice: 49.1361N 19.5116E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Celoslovenské stretnutie rodín a prateľov detí s poruchou sluchu

Meno organizátora: NepocujuceDieta.sk
Fotografie
Podobné podujatia