Cesar Millan KROTITEĽ PSOV 2017

Podujatie Bratislava

Cesar Millan Live na Slovensku

SVETOZNÁMY KROTITEĽ PSOV A JEHO EXKLUZÍVNA ŠOU UŽ V MARCI U NÁS!

Vstupenky na jedinečný zážitok exkluzívne v sieti Ticketportal.sk
https://www.ticketportal.sk/event.aspx?id=60196

Obdivovaný cvičiteľ psov CESAR MILLAN vyráža na očakávané európske turné. Pod názvom Once Upon A Dog Tour 2017 navštívi 15 vybraných miest v 10 krajinách. Svoj vzdelávací a zábavný živý program plný šikovných psíkov aj štvornohých rebelov predstaví slovenskému publiku 25. marca 2017 v bratislavskom Zimnom štadióne O. Nepelu. Slováci sa budú môcť na vlastné oči presvedčiť, že neúnavný popularizátor kynológie dokáže skrotiť naozaj každého miláčika.

“Je pre mňa veľká česť, že môžem prijať pozvanie na vystúpenia v Európe. Veľmi sa teším, že vám budem môcť prezradiť niekoľko tipov a trikov na dosiahnutie harmonického vzťahu so psíkom. Verím, že ak ste pripravení naučiť sa opäť spoliehať na svoj inštinkt a intuíciu, podarí sa nám spoločne vybudovať úžasný vzťah s vašim psom,” prezradil Cesar Millan. Jeho knihy a televízne relácie sú svetovými hitmi. Televízny program “Dog Whisperer” na National Geographic získal počas deviatich sezón viac ako 30 miliónov pravidelných divákov a bol dabovaný do takmer všetkých svetových jazykov.
Cesar Millan je držiteľom viacerých čestných doktorátov, jeho stránka je najnavštevovanejším webom o výcviku psov na svete. Kvality slávneho kynológa rešpektujú aj mnohé známe osobnosti svetového šoubiznisu. K priateľom, ktorým pomáhal s výcvikom domáceho maznáčika, patrí zakladateľ sociálnej siete Facebook Mark Zuckerberg, televízna moderátorka Oprah Winfrey, herečky Charlize Theron, Scarlett Johansson, Denise Richards, Caley Cuoco, herci Vin Diesel a Nicolas Cage, speváčky Pink, Ashley Simpson a mnoho ďalších. Cesar Millan je tiež hviezdou sociálnych sietí – na Facebooku má vyše 9 miliónov fanúšikov. Popularitu získal vďaka televíznemu programu “Dog Whisperer with Cesar Millan” ako aj novou sériou “Cesar to Rescue”, ktorá mala premiéru na kanáloch National Geographic a Nat Geo People v apríli 2015. Celý svoj život zasvätil poznávaniu psíkov a šíreniu osvety o harmonickom nažívaní psov a ľudí.

Počas unikátnej slovenskej šou Millan osobne ukáže niektoré najdôležitejšie a najzaujímavejšie lekcie:
• Ako dosiahnuť šťastné a pokojné nažívanie so psíkom v rodine
• Akú úlohu hrá vo vzťahu medzi psom a človekom inštinkt
• Spoznajte zlozvyky svojho psa a naučte sa ich odstrániť
• Naučiť sa čítať reč tela vášho psa, aby ste predišli nedorozumeniam

Viac informácií a vstupenky: www.ticketportal.sk

Cesar Millan Live Tour 2017
25. marec 2017, Zimný štadión O.Nepelu, Bratislava

Cesar Millan
Najpredávanejší autor podľa New York Times a dvakrát nominovaný na Emmy - osobnosť televíznej obrazovky - Cesar Millan dosiahol svetový rešpekt nenahraditeľnou úlohou, ktorú zohráva pri šírení osvety pre výcvik psov. S vyše 25-ročnými skúsenosťami práce v kynológii, Millan pracuje s filozofiou dôvery, rešpektu a lásky na vyrovnanie prejavov agresie, strachu či neurózy. Pole svojho pôsobenia rozšíril Millan aj formou predaja kníh, DVD či televíznych programov, ako aj webstránkou, ktorá patrí medzi najnavštevovanejšie svojho druhu. Neustále pracuje aj pre svoju nadáciu „Cesar Millan Foundation“, ktorá sa venuje vzdelávaniu o výchove psov, riešeniu problémov s premnoženými psami ako aj terapii so psom. V spolupráci s nadáciou vznikol aj nový televízny formát “Cesar to the Rescue”. Pre viac informácií sledujte www.cesarsway.com.

Miesto konania podujatia: Zimný Štadión Ondreja Nepelu - Slovnaft aréna, Odbojárov 9, Bratislava
Vstupenky: https://www.ticketportal.sk/event.aspx?id=60196
Dátum začiatku podujatia: 25. Marca 2017 19:00
Dátum ukončenia podujatia: 25. Marca 2017 22:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1597N 17.1355E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Cesar Millan Live na Slovensku

Fotografie
Podobné podujatia