CESCHI, ANDY THE DOORBUM, MODRÉ HORY, ROLAND KÁNIK

Podujatie Bratislava

CESCHI, ANDY THE DOORBUM, MODRÉ HORY, ROLAND KÁNIK

CESCHI, ANDY THE DOORBUM, MODRÉ HORY, ROLAND KÁNIK

Modré Hory sú stále v prvom rade fanúšikovia hudby, počúvajú jej kvantá, majú kopec obľúbencov a kopec z tej kopy vydáva na Fake Four Inc..
Napríklad aj Cars And Trains, ktorého si minulý rok ukradli na 3 spoločné koncerty z jeho EU šnúry alebo Bleubird, s ktorým hrali nedávno v Bratislave, a v tomto trende pokračujú a tentokrát to bude sám pán spoluzakladateľ spomínaného vydavateľstva – Ceschi Ramos, ktorý si ako support so sebou vezie pozoruhodného pesničkára počúvajúceho na meno Andy the Doorbum.

Ceschi je rodák z Connecticutu, spoluzakladateľ vydavateľstva Fake Four Records (názov vznikol ako odkaz na 4 prsty na jeho pravej ruke), ktoré muzikanti opisujú ako „most artist-friendly“ široko ďaleko. Máte radi nahrávky od ľudí ako Astronautalis, Sole, Buck 65 a tak ďalej a ešte ďalej? Za veľa z nich môžeme ďakovať práve Ceschimu.
Tentokrát sem Ceschi prichádza osobne, on a jeho hudba, rap a folk, je jedno či má v ruke mikrofón alebo gitaru, tu ide o to, že mu to musíte veriť, iná možnosť tu nie je. Ako suport na jeho EU Tour si vezie pesničkára, ktorý sa volá Andy The Doorbum.

Začiatok akcie : 20:00

Fotografie
Podobné podujatia
Samove hry 2024
Overené podujatieSamove hry 2024
Cyklomost Slobody, Bratislava
PETER NAGY 105
Overené podujatiePETER NAGY 105
STARS auditorium, Bratislava