Cesta Čarodejky so Zuzanou Bohunovou a Dianou Grellovou

Podujatie Topoľčany

Cesta Čarodejky so Zuzanou Bohunovou a Dianou Grellovou

Cesta čarodejky je určená ženám, ktoré sa rozhodli vziať svoj život do vlastných rúk. Ide o návrat k pôvodným koreňom ženstva, ako takého. Nemajúc na mysli dogmy a spoločenské názory o tom, čo ženstvo predstavuje. Aké by ženy mali byť a aké spoločenské role sú im vyhradené. Žena čarodejka búra všetky tieto presvedčenia a názory. S divokou spontánnosťou rúca zabehnuté stereotypy. Je tvorcom je tvorkyňou svojho života. Ovplyvňuje, motivuje a inšpiruje k citu a k pravde. Nebojí sa žiť to, kým v skutočnosti je. Nezahmlieva skutočnosť. Je priama v pravde, bez kompromisov žije – miluje – tvorí.

Dovoľte, aby mohla vstúpiť k Vám a vniesť tak do vášho života opäť nadšenie, vášeň, tvorivosť, svetlo, lásku a poznanie.

Prinášame k Vám túto cestu, lebo samy už niekoľko rokov po ceste kráčame a sprevádzame. Verne, otvorene a vrúcne túto cestu milujeme. Prinášame preto koncept, ktorého cieľom je Vám otvoriť dvere k novým možnostiam, k premene, k znovu nadobudnutiu životnej sily, vášni a radosti z každodenného života. Ako prostriedok k premene a obnove životnej sily nám bude slúžiť Umenie. Umenie Slova, umenie tanca – mágia pohybov, umenie divadla, ktoré nás kreatívnym spôsobom vtiahne dnu, do vnútorného sveta, v ktorom sa odohrávajú všetky naše nevypovedané a nedokončené príbehy. Tieto naše“príbehy“ sú ako mraky, ktoré sa zatiahnu nad nami takmer vždy, keď prichádza niečo nové, čo by nás mohlo posunúť na ceste. Cieľom týchto nedokončených príbehov je nás v podstate zastaviť. V našej túžbe, v našej vízii, v našom sne a v našej realizácii. Základom našej práce je preskúmať práve toto tienisté údolie, odstrániť bloky, presvedčenia a prejsť obmedzenia a odhaliť neobjavené možnosti a talenty. Umenie bude našim pomocníkom a spojencom na ceste k slobode a tvorivému vyjadreniu.

Ženy potrebujú vykonať zvláštne činy, aby došli až na koniec seba samých. Pokiaľ je v nás niečo nepoznaného, ako je napríklad odvaha, odolnosť, sila ducha, tvárou v tvár bolesti a smútku, kde samy čelíme neznámu, čelíme situáciám, tam je to miesto, kde tieto vlastnosti vyjdu na povrch.
úryvok z knihy Sen čarodejky

Hlavnou témou seminára je tajomstvo ženskej sexuality

Zámerom seminára je liečenie a aktivácia energie kundaliní, pomocou umenia tanca – mágie pohybov pod názvom* Prapôvodné liečivé tance, ktoré pracujú s energetickými a emočnými blokmi v tele, ktoré utlmujú a znehybňujú našu kundaliní. Pomocou tohto liečivého tanca sa v nás prepája telo – srdce – myseľ a staré nespracované záznamy našich zážitkov sa spracovávajú pohybom. Zámerom týchto tancov je spojenie sa s telom, rozblokovanie zastavenej energie a návrat do tela. Zvýšenie citlivosti a sily v prežívaní sexuality a svojho tela. Na seminári budeme pracovať s energiou panvy a druhej čakry.

Prineste si : ľahké oblečenie, šatku na zakrytie očí, kryštál,karneol

Prapôvodný liečivý tanec je náš autorský, v roku 2010 bol o ňom natočený dokument Slovenskou televíziou pod názvom Sila tanca.

Pri meditáciách a liečeniach používame šamanský bubon a hrkálky, ktoré sú na tento zámer určené (nie sú to hudobné nástroje na pobavenie)

čas : od 10:00 do 13:00

Tešíme sa na Vás

Diana Grellová a Zuzana Bohunová

VSTUPNÉ 25 EUR

Počet účastníkov je obmedzený kapacitou miestnosti, miesto si rezervujte cez registračný formulár na www.hraciecentrum.sk, e-mailom na info@hraciecentrum.sk alebo na tel. 0915 636 030.

Nájdete nás na ul. Tovarnícka 8 pod nadjazdom, oproti budove Nábytok Merašický v Topoľčanoch.

http://www.hraciecentrum.sk/kalendar-akcii/news_cesta-carodejky-so-zuzanou-bohunovou-a-dianou-grellovou/

Miesto konania podujatia: Hracie Centrum Topoľčany, Tovarnícka 8, Topoľčany
Vstupenky: http://www.hraciecentrum.sk/kalendar-akcii/news_cesta-carodejky-so-zuzanou-bohunovou-a-dianou-grellovou/
Dátum začiatku podujatia: 5. Novembra 2016 10:00
Dátum ukončenia podujatia: 5. Novembra 2016 13:00
Pravdepodobné súradnice: 48.5609N 18.1661E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Cesta Čarodejky so Zuzanou Bohunovou a Dianou Grellovou

Fotografie
Podobné podujatia
Herný festival PixelZest
Overené podujatieHerný festival PixelZest
Kreatívne centrum Trnava, Trnava
Jar na farme
Overené podujatieJar na farme
Lučenec - Ľadovo, Lučenec