Cesta zvukom - Ramivana

Podujatie Pezinok

Cesta zvukom - Ramivana

Príďte si vychutnať muzikoterapeutický koncert, zvukovú meditáciu, vibračný kúpeľ a vašu osobnú cestu zvukom mongolských hrdelných spevov a tradičných hudobných nástrojov z celého sveta. Sprevádzať vás ním bude výnimočné duo Ramivana.

***
KDE: YOGA Studio Lenka, Kollárová 11, Pezinok
KEDY: 13.január 2018, 18:00 - 20:00
REZERVÁCIE: yogastudio.lenka@gmail.com
CENA: 12 euro

***

RAMIVANA - meno Ramivana je vytvorené z našich mien: Rami a Ivana. Sme manželia a od úplného začiatku nášho vzťahu sa cítime ako jedna bytosť. Našou radosťou je pomáhať iným.
Spolu ponúkame semináre, vzdelávacie koncerty, cesty zvukom a omnoho viac.

Rami Shaafi
som spevák alikvótnych a hrdelných spevov a multiinštrumentalista.
Veľa cestujem, vystupujem a vyučujem alikvótne spievanie, Khoomei mongolské hrdelné spevy, didgeridoo, drumble, tibetské spievajúce misky, indiánske flauty, symfonické gongy a iné harmonické hudobné nástroje z celého sveta.
Veľa rokov som pracoval pre spirituálne centrá ako liečiteľ a člen komisie, tešiac sa z tejto práce a skúseností nadobudnutých pomáhaním iným. Som členom a plne kvalifikovaným liečiteľom organizácie NFSH [Národná federácia spirituálnych liečiteľov], v súčastnosti známej ako The Healing Trust, v Anglicku.

Ivana Shaafi
O duchovno som sa začala zaujímať asi pred trinástimi rokmi. Keď som v roku 2006 odišla žiť do Anglicka, zúčastňovala som sa seminárov a stretla veľa zaujímavých ľudí, ktorí praktizovali tieto učenia. Objavovala som energie a mojím veľkým želaním bolo, vidieť ich. Po pár rokoch cvičenia mi bolo dovolené vidieť energiu stromov a neskôr aj ľudí. Začala som sa učiť hrať na didgeridoo a predo mnou sa začal otvárať celý nový svet vibrácií. Keď som stretla Ramiho v roku 2009, stal sa v mnohom mojím učiteľom. Vďaka nemu som začala hrať na indiánske flauty a ďalšie hudobné nástroje a aj spievať alikvótne spevy. Tak isto som objavila aj svoju schopnosť liečiť. Tým, že mu pomáham s jeho učením, učím sa viac a viac každý deň.

Srdečne Vás pozývame na náš muzikoterapeutický koncert, tešíme sa na Vás

Miesto konania podujatia: Yoga Studio Pezinok, Kollárová 11, Pezinok
Dátum začiatku podujatia: 13. Januára 2018 18:00
Dátum ukončenia podujatia: 13. Januára 2018 20:00
Pravdepodobné súradnice: 48.2857N 17.2711E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Cesta zvukom - Ramivana

Meno organizátora: Yoga Studio Pezinok
Fotografie
Podobné podujatia