Cestovateľské kino : Vietnam / Mjanmarsko

Podujatie Trenčín

Cestovateľské kino : Vietnam / Mjanmarsko │Stejdž

Vietnam a Mjanmarsko

Počas jedného večera sa dozviete o exotickom Vietname aj rozporuplnom Mjanmarsku. V prvej časti si vypočujete dojmy z Vietnamu, kde vládne organizovaný dopravný chaos a vám nezostáva nič iné, ako sa mu prispôsobiť. Spolu sa dotkneme obchodníckeho ducha Vietnamcov, zoberieme vás na 8,5 hodinovú cestu vlakom po trati dlhej 290 km za ryžovými poliami a ak bude dobrá konštalácia hviezd, podelíme sa s vami o tajný recept na jarné závitky.

V druhej časti nahliadnete do fotogenického Mjanmarska. Chudobná a turistami neobjavená krajina, ktorá je v tomto období tvrdo kritizovaná za postoj k etnickej skupine Rohingov. Mjanmarsko sme navštívili v roku 2015 kedy sa konali voľby a Mjanmarci verili potlačeniu vplyvu vojenskej junty. Krajina vás privíta vysmiatymi ľuďmi neustále žuvajúcimi tzv. betel. Porozprávame vám o tom, ako sa nám už snívalo o pagodách, o nekonečnom cestovaní autobusmi, o neskutočnom teple a popáleninách zo slnka. A nezabudnite, pre Mjanmarcov sme väčšou atrakciou ako oni pre nás a to sa naozaj oplatí zažiť.

To všetko 9.11 od 19:00 v Stejdži. :)

Vstupné: 3€

Rezervácia miesta online : https://www.eventbrite.com/e/cestovatelske-kino-vietnam-mjanmarsko-stejdz-tickets-39165944394

Miesto konania podujatia: Stejdž, Námestie SNP 9, Trenčín
Vstupenky: https://www.eventbrite.com/e/cestovatelske-kino-vietnam-mjanmarsko-stejdz-tickets-39165944394
Dátum začiatku podujatia: 9. Novembra 2017 19:00
Dátum ukončenia podujatia: 9. Novembra 2017 21:00
Pravdepodobné súradnice: 48.897N 18.0455E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Cestovateľské kino : Vietnam / Mjanmarsko │Stejdž

Meno organizátora: Stejdž
Fotografie
Podobné podujatia
Žiadne podujatie.