Cestovateľské kino: Brazília

Podujatie Košice

Cestovateľské kino: Brazília @Kino Úsmev

Vychutnávať si slnečné lúče na pláži Copacabana, zatancovať si na karnevale v Rio de Janeiro, zhlboka sa nadýchnuť v amazonskom pralese, zaburácať si na najznámejšom futbalovom štadióne Maracaná či postaviť sa zoči-voči majestátnej soche Krista Spasiteľa. Piata najväčšia krajina sveta Brazília ponúka cestovateľom však omnoho viac než len tieto notoricky známe atrakcie. Údajnú veľmoc budúcnosti, ktorá je domovom pre viac ako 200 miliónov ľudí, spoznáme v augustovom Cestovateľom kine. Krajinou, ktorá je miestom fantastickej etnickej rôznorodosti, exotickej kuchyne, neutíchajúcej radosti zo života, ale aj obrovskej chudoby a kriminality, nás prevedie Michal Chmeliar.

Michal Chmeliar
sa na cesty vydal počas vysokej školy. Možnosti študijných pobytov, výmen a brigád ho dostali do sveta. Nasledovala stáž v juhoamerickom Ekvádore a už bola ruka v rukáve. S Južnou Amerikou si sadol, a tak tam pôsobí od roku 2007 ako cestovateľ aj ako sprievodca. Okrem Latinskej Ameriky precestoval Severnú Ameriku, francúzsku Polynéziu, Nový Zéland, Austráliu a Európu. Okrem cestovania sa venuje aj divadlu.

12. 9. (utorok)
Štart: 20:00 hod.
Lístky: bit.ly/PredpredajBraziliaKE

Partneri: Zajtrajšie noviny - Váš bezplatný sprievodca kultúrou, Radio_FM, Cestovanie po svete, Dobré noviny, kamdomesta, Přednáškomat, Interez, Košický Korzár, Cafe news, Travelistan

Miesto konania podujatia: Kino Úsmev, Kasárenské Námestie 1, Košice
Vstupenky: http://www.kinousmev.sk/event/174658/cestovatelske-kino-brazilia
Dátum začiatku podujatia: 12. Septembra 2017 20:00
Dátum ukončenia podujatia: 12. Septembra 2017 21:30
Pravdepodobné súradnice: 48.7262N 21.2572E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Cestovateľské kino: Brazília @Kino Úsmev

Meno organizátora: Cestovateľské kino
Fotografie
Podobné podujatia
Žiadne podujatie.