Cestovateľské kino: Havaj

Podujatie Košice

Cestovateľské kino: Havaj @Kino Úsmev

Žiť svoj sen. Na súostroví Havaj žiadny zázrak, práve naopak, každodenná realita. V krajine obklopenej Tichým oceánom nájdete snáď všetko, čo hľadáte - úchvatné koralové útesy, nádherné pôvodné dažďové pralesy, lávové púšte, rozprávkové pláže, tropické údolia, fascinujúci vulkanický národný park, aktívne sopky, ihličnaté lesy aj vysokohorské pásmo. Spoznajte krajinu, kde vás privítajú voňavým lei vencom, kde i palmy tancujú hula, kde si surfisti plnia svoje sny, kde je stále cítiť spiritualitu dávnych kultúr a kde sú ľudia až zázračné milí. Našim havajským sprievodcom bude cestovateľ Adrián Drugda. Aloha cestovatelia!

Adrián Drugda
je rodák z Bratislavy, ktorý ako profesionálny sprievodca brázdi mnohé exotické krajiny. Na tento cestovateľský kolotoč nastúpil pred jedenástimi rokmi a odvtedy prešiel viac ako 50 krajín sveta. Má rád dobrodružstvo a tvrdí, že človeka najviac obohatí cestovanie, ale len pokiaľ môže kultúru inej krajiny pochopiť nielen hlavou, ale aj srdcom.

15. 8. (utorok)
Štart: 20:00 hod.
Lístky: bit.ly/PredpredajHavajKE

Partneri: Zajtrajšie noviny - Váš bezplatný sprievodca kultúrou, Radio_FM, Cestovanie po svete, Dobré noviny, kamdomesta, Přednáškomat, Interez, Košický Korzár, Cafe news, Travelistan

Miesto konania podujatia: Kino Úsmev, Kasárenské Námestie 1, Košice
Vstupenky: http://www.kinousmev.sk/event/170364/cestovatelske-kino-havaj
Dátum začiatku podujatia: 15. Augusta 2017 20:00
Dátum ukončenia podujatia: 15. Augusta 2017 21:30
Pravdepodobné súradnice: 48.7262N 21.2572E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Cestovateľské kino: Havaj @Kino Úsmev

Meno organizátora: Cestovateľské kino
Fotografie
Podobné podujatia
Žiadne podujatie.