Cestovateľské kino: Irán @KC Dunaj

Podujatie Bratislava

Cestovateľské kino: Irán @KC Dunaj~

Vydajte sa na cestu rozprávkovou krajinou uzavretou pred očami sveta. Osloboďte sa od mediálneho obrazu Iránu a nechajte sa prekvapiť bohatou históriou, kultúrnosťou a pohostinnosťou tohto štátu na Strednom Východe. S cestovateľkou Mirkou Badinskou sa vyberieme objavovať rušný Teherán so šialenou premávkou, ale aj dedinu Abyaneh, v ktorej zastal čas. Navštívime starobylý Isfahán, ktorý sa nazýva aj Polovica sveta, rovnako ako aj púštny Jazd s badgírmi a Vežami mlčania, poetický Širáz, ruiny starovekého Perzepolisu aj najvyššiu sopku Ázie Damávand. Posedíme si pri pravom iránskom čaji a ochutnáme miestnu kuchyňu. Putovanie čarovnou Perziou sa začína.

Mirka Badinská
vyštudovala cestovný ruch a živí sa ním už 15 rokov. Cestovať začala po bývalých britských kolóniách od indického Kašmíru až po južnú Afriku. “Všade je niečo zaujímavé, či ste v rušnej metropole, alebo na myse na konci sveta,” hovorí Mirka, ktorá napríklad zbiera fotografie záchodov a po svete roznáša petrogramy od slovenského maliara Petra Rollera.

22. 11. (utorok)
Štart: 20:00 hod.
Vstup: 4€ v predpredaji v bare v KC Dunaj

Partneri: Cestovanie po svete, Doba Magazín, kamdomesta, CITYLIFE.SK, Radio_FM, okocasopis, REFRESHER, Dobré noviny, Interez, in.ba, Zdolahore, Kultúra v Bratislave

Miesto konania podujatia: KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 22. Novembra 2016 20:00
Dátum ukončenia podujatia: 22. Novembra 2016 21:30
Pravdepodobné súradnice: 48.1451N 17.1099E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Cestovateľské kino: Irán @KC Dunaj~

Fotografie
Podobné podujatia
Žiadne podujatie.