Cestovateľské kino: Kuba

Podujatie Trnava

Cestovateľské kino: Kuba @Kino Hviezda

Neodolateľné slnko, miešané drinky, exotická kuchyňa, nákazlivá hudba. Kuba už desaťročia láka do svojich osídel cestovateľov z celého sveta. Ale každé peso má druhú stranu, a aj v tejto lákavej krajine kontrastuje tradičná kubánska zábava s nízkou životnou úrovňou. Hudba, tanec, cigary, staré autá, ale aj rady na mäso a vajíčka. Kubánci sú jeden z najvynaliezavejších národov na svete a “peoplemetre” ukazujú, že aj jeden z najšťastnejších. Je to len fraška alebo si tento život naozaj dokážu užívať so svojou karibskou noblesou? Zoznámte sa s miestom nedotknutým západným svetom a s nádychom socializmu, ktoré nájdete už len málokde. Sprevádzať nás bude cestovateľka Katarína Líšková, ktorá týmto ostrovom prešla naprieč viac než 50-krát.

Katarína Líšková
je rodáčka z Nitry, ktorá vyštudovala vysokú školu v Španielsku. K cestovaniu sa dostala s pracovnou ponukou v Indii. Po roku sa jej cesty odtiaľ rozbehli po svete. Takmer desať rokov strávila medzi Kubou a Mexikom a ďalšími latinskoamerickými krajinami. Okrem toho cestuje do ďalších zemí, najviac do Japonska, na Madagaskar, do Singapuru, Thajska či JAR.

14. 2. (streda)
Štart: 20:00 hod.
Lístky: bit.ly/CKKubaTT

Partneri: Trnavsko.sk, Dobré noviny, Interez, Cestovanie po svete, MY Trnavské noviny, Trnavské ECHO, Radio_FM, trnava-live.sk, atteliér, Trnava dnes, Přednáškomat, kamdomesta, Cafe news

Miesto konania podujatia: Kino HVIEZDA Trnava, Paulínska 1, Trnava
Vstupenky: https://www.interticket.sk/program/cestovatelske-kino-kuba-1843
Dátum začiatku podujatia: 14. Februára 2018 20:00
Dátum ukončenia podujatia: 14. Februára 2018 22:00
Pravdepodobné súradnice: 48.3751N 17.5889E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Cestovateľské kino: Kuba @Kino Hviezda

Meno organizátora: Cestovateľské kino
Fotografie
Podobné podujatia
Žiadne podujatie.