Cestovateľské kino: Mexiko

Podujatie Bratislava

Cestovateľské kino: Mexiko @KC Dunaj~

Bájna pyramída slnka i mesiaca v Teotihuacáne, kúpanie na plážach Pacifiku v preslávenom Acapulcu, ale aj v azúrovom Karibiku. Prežite príbehy Mayov, Aztékov, Zapotékov a ďalších civilizácii. Koľko kultúr vlastne Mexiko ponúka? Užite si adrenalín španielskych dobyvateľov a popáľte sa pikantnou mexickou kuchyňou. Okrem slávnych pyramíd Chichén Itzá uvidíme všetky dôležité pamiatky Mexika, no zažijete oveľa viac! Prejdeme dejinami rôznorodej a farebne rozličnej Mezoameriky, ochutnáme tacos, zistíme ako sa správne pije tequila a aj čo je práve medzi mexickou mládežou v móde. Naučíme sa niečo z mexickej španielčiny. Touto veľkou krajinou vás prevedie sprievodca a cestovateľ Adrián Drugda, ktorý ju pozná ako vlastnú dlaň.

Adrián Drugda
je rodák z Bratislavy, ktorý ako profesionálny sprievodca brázdi Kubu, Latinskú Ameriku a ďalšie exotické krajiny. Na tento cestovateľský kolotoč nastúpil pred jedenástimi rokmi a odvtedy prešiel viac ako 50 krajín sveta. Miluje Kubu a Mexiko, má rád dobrodružstvo a tvrdí, že človeka najviac obohatí cestovanie, ale len pokiaľ môže kultúru inej krajiny pochopiť nielen hlavou, ale aj srdcom.

2. 5. (utorok)
Štart: 20:00 hod.
Lístky: bit.ly/PredpredajMexiko

Partneri: Interez, Cestovanie po svete, kamdomesta, CITYLIFE.SK, Radio FM, Travelistan, okocasopis, REFRESHER, Dobré noviny, in.ba, Zdolahore, Kultúra v Bratislave, Přednáškomat, Cafe news

Miesto konania podujatia: KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava
Vstupenky: http://www.interticket.sk/program/cestovatelske-kino-mexiko-1676
Dátum začiatku podujatia: 2. Mája 2017 20:00
Dátum ukončenia podujatia: 2. Mája 2017 21:30
Pravdepodobné súradnice: 48.1451N 17.1099E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Cestovateľské kino: Mexiko @KC Dunaj~

Fotografie
Podobné podujatia
Žiadne podujatie.