Cestovateľské kino: Nórsko

Podujatie Bratislava

Cestovateľské kino: Nórsko @KC Dunaj~

Severská exotika v plnej sile! Spoznajte krajinu divokej prírody, fascinujúcich ľadovcov, majestátnych fjordov, tancujúcej polárnej žiary, modernej architektúry, bohatej kultúry i zimného športu. V sprievode cestovateľky a milovníčky Škandinávie Martiny Čamekovej uvidíme najsevernejší bod kontinentálnej Európy, polnočné slnko, lov trojkilových kráľovských krabov v Barentsovom mori aj snehobiele pláže. Spolu sa prejdeme z Osla cez oblasť fjordov až na ďaleký sever, od súostrovia Lofoty cez rozsiahle Laponsko až na Nordkapp a ruskú hranicu. Naša nórska expedícia začína!

Martina Čameková
vždy inklinovala k cestovaniu. Miluje severskú prírodu a mentalitu Škandinávcov. Vyštudovala švédčinu, po škole ju zavialo do Ekvádoru a pustila sa do španielčiny. Desať rokov sprevádza klientov po Škandinávii, na Islande, Grónsku, ale aj po iných kútoch sveta. Maťa je akčný typ, ktorý prijíma všetky výzvy a neobsedí na jednom mieste ani minútu. Najradšej zo všetkého robí novú stopu v čerstvom prašane.

9. 1. (utorok)
Štart: 20:00 hod.
Vstup: https://www.interticket.sk/program/cestovatelske-kino-norsko-1814

Partneri: Interez, Dobré noviny, Cestovanie po svete, Startitup, Radio_FM, okocasopis, CITYLIFE.SK, kamdomesta, in.ba, Zdolahore, Kultúra v Bratislave, Přednáškomat, Cafe news, BratislavaDen.sk - Bratislavský internetový denník

Miesto konania podujatia: KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava
Vstupenky: https://www.interticket.sk/program/cestovatelske-kino-norsko-1814
Dátum začiatku podujatia: 9. Januára 2018 20:00
Dátum ukončenia podujatia: 9. Januára 2018 21:30
Pravdepodobné súradnice: 48.1452N 17.1102E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Cestovateľské kino: Nórsko @KC Dunaj~

Meno organizátora: Cestovateľské kino
Fotografie
Podobné podujatia
Žiadne podujatie.