Cestovateľské kino: Nórsko

Podujatie Košice

Cestovateľské kino: Nórsko @Kino Úsmev

Severská exotika v plnej sile. Vydajte sa spoznávať krajinu divokej prírody, fascinujúcich ľadovcov, majestátnych fjordov, tancujúcej polárnej žiary, modernej architektúry, bohatej kultúry i zimného športu. V sprievode cestovateľského dua Kataríny a Tomáša Kožíkovcov sa hlbšie ponoríme do drsnej a nehostinnej prírody, pozrieme sa na málo známy ostrov Senja, súostrovie Lofoty, k jazeru Snåsavatnet, horský chrbát Romsdalseggen, najvyšší morský útes v Európe Hornelen, najzápadnejší bod Nórska Vestkapp a ďalšie zaujímavé miesta. Čakajú nás nielen užitočné informácie, ale aj úsmevné príhody. Naša nórska expedícia začína!

Katarína a Tomáš Kožíkovci
Manželia, ktorých spája okrem iných vášní aj tá cestovateľská. Po dekáde strávenej v korporáciách už mali plné zuby dovolenkovania, a tak opustili pohodlný život zamestnancov a rozhodli sa cestovaniu venovať naplno. V rámci expedície k Gibraltáru cez Nordkapp prešli za 150 dní 18 európskych krajín a najviac času strávili práve v Nórsku. O svojich cestách tiež píšu blog.

13. 6. (utorok)
Štart: 20:00 hod.
Vstup: 4€ v predpredaji v pokladni Kina Úsmev cez pracovné dni od 18:00 do 20:00, cez víkend od 15:00 do 20:00

Partneri: Zajtrajšie noviny - Váš bezplatný sprievodca kultúrou, Rádio FM, Cestovanie po svete, Dobré noviny, kamdomesta, Přednáškomat, Interez, Košický Korzár, Cafe news, Travelistan

Miesto konania podujatia: Kino Úsmev, Kasárenské Námestie 1, Košice
Dátum začiatku podujatia: 13. Júna 2017 20:00
Dátum ukončenia podujatia: 13. Júna 2017 21:30
Pravdepodobné súradnice: 48.7262N 21.2572E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Cestovateľské kino: Nórsko @Kino Úsmev

Fotografie
Podobné podujatia
Žiadne podujatie.