Cestovateľské kino: Pobaltie

Podujatie Bratislava

Cestovateľské kino: Pobaltie @KC Dunaj~

Nenápadný kút Európy, ktorý príjemne prekvapí cestovateľských dobrodruhov! Nazrite s nami do života trojlístka post-sovietskych krajín, ktoré obmýva Baltské more a definuje silná túžba po nezávislosti i výborná lokálna kuchyňa. Aj keď sú v povedomí turistov tieto krajiny veľmi podobné, Litva, Lotyšsko a Estónsko vás poľahky presvedčia, že každá z nich je jedinečná a neopakovateľná. V prednáške dvojice Kataríny a Tomáša Kožíkovcov sa vyberieme nielen do hlavných miest, ale okúsime aj menej známe zákutia a výnimočné miesta ako Kaunas, Kuršskú kosu, Horu krížov, najstaršie mesto Lotyšsku Kuldigu, malebný estónsky ostrov Saarema a ďalšie. Pripravte sa na zaujímavé rozprávanie okorenené úsmevnými príhodami z cesty, ale aj na praktické informácie, na základe ktorých dostanete chuť obzrieť si Pobaltie osobne už najbližšie leto.

Katarína a Tomáš Kožíkovci
Manželia, ktorých spája okrem iných vášní aj tá cestovateľská. Po dekáde strávenej v korporáciách už mali plné zuby dovolenkovania, a tak opustili pohodlný život zamestnancov a rozhodli sa cestovaniu venovať naplno. V rámci expedície k Gibraltáru cez Nordkapp prešli za 150 dní 18 európskych krajín a najviac času strávili práve v Nórsku. O svojich cestách tiež píšu blog.

26. 9. (utorok)
Štart: 20:00 hod.
Lístky: bit.ly/PredpredajPobaltie

Partneri: Interez, Dobré noviny, Cestovanie po svete, Startitup, Radio_FM, Travelistan, Časopis OKO, CITYLIFE.SK, kamdomesta, in.ba, Zdolahore, Kultúra v Bratislave, Přednáškomat, Cafe news

Miesto konania podujatia: KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava
Vstupenky: https://www.interticket.sk/program/cestovatelske-kino-pobaltie-1760
Dátum začiatku podujatia: 26. Septembra 2017 20:00
Dátum ukončenia podujatia: 26. Septembra 2017 21:30
Pravdepodobné súradnice: 48.1452N 17.1102E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Cestovateľské kino: Pobaltie @KC Dunaj~

Meno organizátora: Cestovateľské kino
Fotografie
Podobné podujatia
Žiadne podujatie.