Cestovateľské kino: Severná Kórea

Podujatie Bratislava

Cestovateľské kino: Severná Kórea @KC Dunaj~

Surrealistický výlet do zeme, ktorú definuje efektívna propaganda, neoblomná cenzúra, tvrdý režim a diktátorskí politickí lídri. Nahliadnite s nami za železnú oponu do sveta, ktorý zviera tvrdý komunizmus. Ako žijú ľudia v absolútnej izolovanosti? Ako sa tam cítia vyvolení turisti, na ktorých dohliadajú všadeprítomné sliediace oči? Akými pravidlami sa riadi a aké tradície uctieva tento národ? Vydajte sa na nevšedné cestovateľské dobrodružstvo s fotografom Romanom Harákom.

Roman Harák
je fotograf a cestovateľ, ktorý pôsobí v IT a e-commerce sfére. Patrí k ľuďom, ktorí si pre dovolenku nevyberajú plážové lokality, ale lákajú ho skôr menej obvyklé destinácie pre cestovanie. Jeho fotografie zo Severnej Kórey už videlo niekoľko miliónov ľudí a boli použité v médiách ako CNN, Reuters, BBC či The Guardian.

20. 3. (utorok)
Štart: 20:00 hod.
Lístky: bit.ly/SevernaKoreaBA

Partneri: Interez, GEO, Dobré noviny, Cestovanie po svete, Startitup, Radio_FM, okocasopis, CITYLIFE.SK, kamdomesta, in.ba, Zdolahore, Kultúra v Bratislave, Přednáškomat, Cafe news, BratislavaDen.sk - Bratislavský internetový denník

Miesto konania podujatia: KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava
Vstupenky: https://www.interticket.sk/program/cestovatelske-kino-severna-korea-1854
Dátum začiatku podujatia: 20. Marca 2018 20:00
Dátum ukončenia podujatia: 20. Marca 2018 22:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1452N 17.1102E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Cestovateľské kino: Severná Kórea @KC Dunaj~

Meno organizátora: Cestovateľské kino
Fotografie
Podobné podujatia
Žiadne podujatie.