Cestovateľské kino: Škótsko

Podujatie Bratislava

Cestovateľské kino: Škótsko @KC Dunaj~

Lochnesská príšera, James Bond, Statočné srdce, škola Harryho Pottera... Škótsko však znamená omnoho viac, než len tieto populárne príbehy. Mystická krajina na severe Britských ostrovov ponúka cestovateľom všetko, po čom túžia: od mierne zvlnenej krajiny až po majestátne štíty, vetrom ošľahané ostrovy, rozľahlé jazerá, divoké severné a západné pobrežie, rozprávkové a temné hrady, príťažlivé mestá i príjemné ospalé dedinky, chalúpky, v ktorých sa kúri rašelinou, milých a pohostinných ľudí, ktorí vyvracajú povery o lakomých a šporovlivých Škótoch. O nekonečných možnostiach tejto krajiny nám porozpráva cestovateľka Mirka Badinská.

Mirka Badinská
vyštudovala cestovný ruch a živí sa ním už viac ako 15 rokov. Cestovať začala po bývalých britských kolóniách od indického Kašmíru až po južnú Afriku. “Všade je niečo zaujímavé, či ste v rušnej metropole, alebo na myse na konci sveta,” hovorí Mirka, ktorá napríklad zbiera fotografie záchodov a po svete roznáša petrogramy od slovenského maliara Petra Rollera.

30. 5. (utorok)
Štart: 20:00 hod.
Lístky: bit.ly/PredpredajSkotsko

Partneri: Interez, Cestovanie po svete, kamdomesta, CITYLIFE.SK, Radio FM, Travelistan, okocasopis, REFRESHER, Dobré noviny, in.ba, Zdolahore, Kultúra v Bratislave, Přednáškomat, Cafe news

Miesto konania podujatia: KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava
Vstupenky: https://www.interticket.sk/program/cestovatelske-kino-skotsko-1684
Dátum začiatku podujatia: 30. Mája 2017 20:00
Dátum ukončenia podujatia: 30. Mája 2017 21:30
Pravdepodobné súradnice: 48.1451N 17.1099E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Cestovateľské kino: Škótsko @KC Dunaj~

Fotografie
Podobné podujatia
RAPUNSEL NA VLÁSKU
Overené podujatieRAPUNSEL NA VLÁSKU
Mestské kultúrne stredisko, Modra
RAPUNSEL NA VLÁSKU
Overené podujatieRAPUNSEL NA VLÁSKU
Mestské kultúrne stredisko, Modra