Cestovateľské kino: Srí Lanka

Podujatie Bratislava

Cestovateľské kino: Srí Lanka @KC Dunaj~

Vonia ako čaj, chutí ako exotické koreniny a vyzerá ako rajská záhrada. Vydajte sa spoznávať Perlu Indického oceánu, ktorá ako vzácna náušnica visí z Indického subkontinentu. Na potulkách ostrovom spoznáme triky tunajších rybárov, nazrieme do noše zberačkám čajových lístkov, klinčekov aj škorice, vychutnáme si božské ajurvédske masáže, ochutnáme miestnu pestrofarebnú kuchyňu, navštívime významné buddhistické pamiatky a vyváľame sa na dlhokánskych plážach. Do stavu cestovateľskej blaženosti nás bude sprevádzať Katarína Lišková.

Katarína Lišková
je rodáčka z Nitry, ktorá vyštudovala vysokú školu v Španielsku. K cestovaniu sa dostala s pracovnou ponukou v Indii. Po roku sa jej cesty odtiaľ rozbehli po svete. Takmer desať rokov strávila medzi Kubou a Mexikom a ďalšími latinskoamerickými krajinami. Okrem toho cestuje do ďalších zemí, najviac do Japonska, na Madagaskar, do Singapuru, Thajska či JAR.

13. 6. (utorok)
Štart: 20:00 hod.
Lístky: http://bit.ly/PredpredajSriLanka

Partneri: Interez, Cestovanie po svete, kamdomesta, CITYLIFE.SK, radio fm, okocasopis, REFRESHER, Dobré noviny, in.ba, Zdolahore, Kultúra v Bratislave, Přednáškomat, Cafe news

Miesto konania podujatia: KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava
Vstupenky: http://www.interticket.sk/program/cestovatelske-kino-sri-lanka-1686
Dátum začiatku podujatia: 13. Júna 2017 20:00
Dátum ukončenia podujatia: 13. Júna 2017 21:30
Pravdepodobné súradnice: 48.1451N 17.1099E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Cestovateľské kino: Srí Lanka @KC Dunaj~

Fotografie
Podobné podujatia
Žiadne podujatie.