Cestovateľské kino: Transsibírska magistrála @Kino Scala

Podujatie Prešov

Cestovateľské kino: Transsibírska magistrála @Kino Scala

Vlaková legenda a cesta, ktorú treba zažiť aspoň raz za život! Transsibírska magistrála je nevšedné cestovateľské dobrodružstvo odohrávajúce sa na koľajniciach krížujúcich najdôležitejšie mestá Ruska, nedotknutú prírodu Mongolska, pestrý Peking aj legendárny Čínsky múr. Spoznajte skryté krásy východnej Európy aj Ázie so zohraným cestovateľským duom Martinom Navrátilom a Martou Rajkovou, ktorí nám priblížia a ukážu všetko, čo sa počas pobytu v “hoteli” na kolesách dá zažiť.

Martin Navrátil a Marta Rajková
je duo, ktoré svoje cestovateľské zážitky nielen žije, ale o nich aj píše a hovorí. Zo svojich ciest publikuje články, uverejňuje fotografie a poskytuje rozhovory v rozhlase i v televízii. Martin bol profesionálnym sprievodcom a navštívil viac ako 150 krajín sveta. Marta zase dlho žila v zahraničí, ovláda štyri jazyky a miluje folklór i cudzie kultúry.

24. 11. (štvrtok)
Štart: 20:00 hod.
Vstup: http://bit.ly/PredpredajTranssibirskaMagistrala

Partneri: Ticketportal SK, Radio_FM, Cestovanie po svete, Život Prešova, 40 000ks/1 vydanie 1/mesiac, www.zivotpo.sk, Prešovský Informačný Server, TV7, Presovsko.sk, Dobré noviny, kamdomesta

Miesto konania podujatia: Kino Scala Prešov, Masarykova 7, Prešov
Vstupenky: https://www.ticketportal.sk/event.aspx?ID=22936
Dátum začiatku podujatia: 24. Novembra 2016 20:00
Dátum ukončenia podujatia: 24. Novembra 2016 21:30
Pravdepodobné súradnice: 48.9915N 21.245E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Cestovateľské kino: Transsibírska magistrála @Kino Scala
Podobné podujatia
Žiadne podujatie.