Cestovateľské kino: Vietnam

Podujatie Bratislava

Cestovateľské kino: Vietnam @KC Dunaj~

Nasadnite na loďku, vydáme sa do krajiny, v ktorej nás na každom kroku bude sprevádzať kúzlo exotiky! Na návšteve zeme, ktorej obyvatelia sú potomkami nebeského draka a víly mora, nás čaká snová atmosféra, výbuch farieb a chutí. Vydajte sa s nami do spleti uličiek starých miest, ktoré križujú tisícky motoriek, alebo spoznávajte riečne trasy, ktoré oblizujú úchvatne zátoky a ostrovčeky. Ochutnajte s nami typickú vietnamskú polievku v Cisárskom Hue, nasajte vône a farby jedného z najkrajších miest sveta Hanoja alebo si oddýchnite v Nha Trangu, kde vás oslepia biele pláže. Večerom nás bude sprevádzať Katrin Abou Naboutová.

Katrin Abou Naboutová
žila 18 rokov v moslimskom svete, miluje arabskú kultúru a jej pohodový prístup k životu. Najlepšie sa cíti v horách a v púšti, no rada spoznáva nových ľudí z rôznych kútov sveta a kultúr. Ako sprievodkyňa cestovnej kancelárie prekrížovala krajiny ako Kambodža alebo Laos.

20. 2. (utorok)
Štart: 20:00 hod.
Lístky: bit.ly/PredpredajVietnam

Partneri: Interez, GEO, Dobré noviny, Cestovanie po svete, Startitup, Radio_FM, okocasopis, CITYLIFE.SK, kamdomesta, in.ba, Zdolahore, Kultúra v Bratislave, Přednáškomat, Cafe news, BratislavaDen.sk - Bratislavský internetový denník

Miesto konania podujatia: KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava
Vstupenky: https://www.interticket.sk/program/cestovatelske-kino-vietnam-1840
Dátum začiatku podujatia: 20. Februára 2018 20:00
Dátum ukončenia podujatia: 20. Februára 2018 22:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1452N 17.1102E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Cestovateľské kino: Vietnam @KC Dunaj~

Meno organizátora: Cestovateľské kino
Fotografie
Podobné podujatia
Žiadne podujatie.