CESTOVATEĽSKÝ FESTIVAL CESTOU NECESTOU V LUČENCI

Podujatie Lučenec

V Číne strávime 10 rokov a spoznáme jej autentickú tvár. Pre fajnšmekrov turistiky je pripravená prednáška prvého Slováka v histórií, ktorý zdolal legendárny 4200km "PCT trail" z Mexika do Kanady.


18:30 Pavel Dvořák - Desať rokov v Číne

Keď som išiel prvýkrát v roku 2009 do Číny, nevedel som do akej krajiny idem. Vkročil som do neznáma. Mal som len jedno očakávanie. Že sa mi tam bude páčiť a že tam pravdepodobne zostanem. Oboje sa splnilo.

Za chvíľu to bude desať rokov čo v Číne žijem. Viac ako polovicu každého roka trávim na cestách po tejto obrovskej krajine. Spoznávam všetky jej zákutia. Slávne, ale aj skryté. Jej pekné, ale aj škaredé stránky. Neustále zbieram príbehy ľudí Číny. A presne takú Čínu vám v mojej prednáške ukážem. Krásnu, pestrú, nedokonalú a ľudskú.

Počas besedy premietam autorské fotografie, videá a cestovateľské filmy z najkrajších miest Číny. Po besede si môžete kúpiť knižky z rodinného Vydavateľstva Rak, na ktorých sa fotograficky podielam.


https://www.cestycinou.sk/



19:45- 20:00 prestávka


20:00 Miloslav Daníšek a Pavel Sabeda (CZ) – "PCT trail" - pešo z Mexika do Kanady

PACIFIC CREST TRAIL 2017 - 4.260km pešo, California-Oregon-Washington, 174 dní, okolo 5 mil. krokov, 4 páry topánok, -15 až +42, aj zubná kefka je príliš tažká... piesok, ľad, oheň, komáre... bolesť, strach, eufória, depresia, radosť, osamelosť, slzy, smrť, brufen, rešpekt ... do you love your tent ? hiker-box, trail-magic, trail-angels, trail family, st. Mcdonald ... 1. Slovák v histórii, Pavel & Milo - Frýdek-Místek & Žilina...


FACEBOOK:  https://www.facebook.com/events/364893107630129/



Vstupné:

- 6 € v predpredaji

- 6 € na mieste podľa kapacity


Lístky na: LEN OSOBNE v Trinásty

Meno organizátora: OZ Cestou necestou
Fotografie
Podobné podujatia
CITY FEST 2024
Overené podujatieCITY FEST 2024
Park Š. Moysesa, Žiar nad Hronom
Angelus Fest 2024
Overené podujatieAngelus Fest 2024
Amfiteáter, Banská Bystrica