Cestovateľský festival Cestou necestou v Trenčíne 2019

Podujatie Trenčín

Cestovateľský festival Cestou necestou v Trenčíne

Cestovateľský festival Cestou necestou v trenčianskom Piano Clube s parádnym programom od našich najlepších prezentujúcich v tomto roku. Skvelý fotograf Tomáš sa podelí so svojimi dychberúcimi zábermi a zážitkami z Nového Zélandu, mega vtipný cestovateľský pankáč Rudo nám porozpráva aké je to cestovať Európou na starom pionieri a navštívime aj nádhernú perlu Afriky Ugandu a jej ohrozené horské gorily.

Program:

18:00 - 19:00 Tomáš Gríger - Za krásami Nového Zélandu
Tomáš nás prevedie naprieč celým Novým Zélandom a ukáže nám niektoré z najkrajších miest tejto očarujúcej ostrovnej krajiny. Jeho letecké zábery nás vynesú do výšok a jeho časozbery nás prenesú magickými dňami a nocami v priebehu pár chvíľ. Na túto prednášku si nenoste žiadne problémy a starosti všedných dní. Nebudete ich potrebovať.

19:00 - 19:10 Prestávka

19:10 - 20:10 Rudolf Tisovský - 14 štatov Európy na Pionieri
Neskutočne vtipná prezentácia motorkára Rudolf Tisovský - Adventure Travel, ktorý na starom, 45 ročnom Pionieri vyrobenom v Považských strojárňach, vyrazil na cestu po Európe.
Ako sám Rudo hovorí - „ak chcete cestovať, nehľadajte si veľa dôvodov, prečo to nejde, jednoducho vyrazte. Porozprávam vám aj o tom, ako na cestu pripraviť takúto starú motorku a čo všetko sa nabaliť na 8500 km cestami necestami. Ukážem, aké zaujímavé miesta som navštívil, kde všade som kempoval a uvidíte aj to, ako vyzerá život motorizovaného „bezdomovca“.

20:10 - 20:20 Prestávka

20:20 - 21:30 Marek Chomist - Uganda, perla Afriky
Je ťažké slovami opísať krásu srdca rovníkovej Afriky, dych berúcu Ugandu! Magickosť tejto krajiny spočíva v neuveriteľnej rozmanitosti živočíšnej ríše,v pestrej škále rastlinných druhov pokrývajúcich savanu, tropické pralesy, sopky a v neposlednom rade taktiež z veľhôr ktorých štíty sú celoročne pokryté ľadovcom.
Idylická atmosféra slnkom zaliatej savany zo stádami slonov, žiráf, antilop a byvolov je dokonale doplnená majestátnym revom levov a škrekotom hyen. Pozorovanie najväčšieho a zároveň najvzácnejšieho ľudoopa, horských goríl, je naveky zapísané v knihe môjho života. Vitajte v perle Afriky, kde pred tisícročiami zastal čas, vitajte v Ugande! Green & Blue life Uganda

Vstupné:
- 6 € predpredaj
- 7 € na mieste (podľa kapacity)
- 5 € na poslednú prezentáciu

LÍSTKY: https://tinyurl.com/y2dvnwwc
Fotografie
Podobné podujatia
SUNFESTIVAL 2024
Overené podujatieSUNFESTIVAL 2024
Futbalové ihrisko Trenčianske Jastrabie, Trenčianske Jastrabie
Bánovský letný festival 2024
Overené podujatieBánovský letný festival 2024
Mestský park, Bánovce nad Bebravou