Charitatívny bazár a benefičný koncert pre MyMamy o.z.

Podujatie Košice

Charitatívny bazár a benefičný koncert pre MyMamy o.z.

Máte doma veci, ktoré už nepoužívate, no vyhodiť ich nechcete, pretože sú zachované a ešte by sa dali využiť? Doneste ich do Tabačky, možno nimi potešíte niekoho iného ... a navyše! Peniaze z predaja poputujú pre potreby občianskeho združenia MyMamy, ktoré sa od roku 2003 venuje pomoci ženám zažívajúcim násilie v partnerských vzťahoch a ich deťom.

Príďte nás podporiť a strávte príjemné sobotné popoludnie s premietaním filmov*, živými knižnicami* a koncertom skupiny N3O Akustika*.

Program:
15:00 Otvorenie bazáru
15:00 – 18:00 Živé knižnice (Keď láska bolí; A prečo j
jednoducho neodíde; Čo z tých detí
vyrastie?)
16:00 Premietanie filmu Pandorina skrinka
17:00 Premietanie filmu To všechno z lásky
18:00 Premietanie filmu Len se dívej
18:00 Ukončenie bazáru
20:00 Koncert skupiny N3O Akustika

*Charitatívny koncert kapely N3O Akustika, hrajúcej reggae-world music vám svojím pozitívnym prístupom k životu rozjasní deň. Cena lístku je 5€, celá suma poputuje pre potreby klientok. N3O Akustika vystúpia o 20:00. Lístky sú už v predpredaji, nájdete ich v Tabačke alebo v prešovskej Christianii /Hlavná 105/, prípadne si ich môžete rezervovať na info@mymamy.sk.

*Premietanie filmov Pandorina skrinka, To všechno z lásky a Jen se dívej, ktoré zachytávajú osudy žien zažívajúcich násilie v partnerskom vzťahu si budete môcť pozrieť v kinosále podľa uvedeného časového hramonogramu.

*Živé knižnice – formát živých knižníc vám dáva priestor na súkromný rozhovor s odborníkmi v danej oblasti. Na akékoľvek otázky či nejasnosti, ktoré vás v rámci problému násilia v partnerských vzťahoch trápia, vám odpovedia pracovníčky združenia, ktoré sa tejto téme venujú.
Tešiť sa na vás budú na 3 stanovištiach:
-Keď láska bolí... Mýty a stereotypy, ktoré ich prácu sprevádzajú a spoločenský kontext, cez ktorý je táto problematika vnímaná širokou verejnosťou. To všetko vám objasní uznávaná odborníčka v oblasti, riaditeľka združenia MyMamy Apolónia Sejková.
-A prečo jednoducho neodíde? Ako veľmi ľahko sa dá do násilného vzťahu dostať, aké ťažké je sa z neho po rokoch vymotať a čo všetko si ešte ženy zažívajúce násilie po odchode od zneužívateľa musia preskákať, kým sa opäť slobodne nadýchnu vám porozprávajú sociálne pracovníčky združenia, ktoré si náročnú cestu odchodu z takéhoto vzťahu prešli s desiatkami klientok.
- Čo z tých detí vyrastie? Následky života v násilnom vzťahu rodičov si mnoho detí nesie aj do dospelosti. Ako násilné správanie ovplyvňuje ich psychiku, zdravý vývoj a správanie? Aj na tieto otázky vám odpovedia psychologičky združenia.

Miesto konania podujatia: Tabačka Kulturfabrik, Gorkého 2, Košice
Dátum začiatku podujatia: 17. Septembra 2016 15:00
Dátum ukončenia podujatia: 17. Septembra 2016 22:00
Pravdepodobné súradnice: 48.7291N 21.2559E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Charitatívny bazár a benefičný koncert pre MyMamy o.z.

Fotografie
Podobné podujatia