Charitatívny bazár pre detičky

Podujatie Bratislava

Charitatívny bazár pre detičky

Tešíme sa, že u nás v Prakriti môžeme znovu pomôcť dobrej veci a už 8.12.17 od 13:00 do 20:00 usporiadať charitatívny bazár pre detičky Aničku, Majku a Ferka, ktorích súdne odobrali z rodiny a ujala sa ich babička. Babička bohužiaľ finančne nestačí pokryť všetky náklady. Tiež by sme radi pomohli aj Maťkovi a Jankovi, ktorí majú vážne zdravotné problémy.
Týmto by sme Vás chceli poprosiť, ak máte doma veci, ktorými by ste radi prispeli do nášho bazáru, ste vítaní. Prídite nakúpiť, predať, podporiť. Pre každého jedného z Vás, ktorý niečo kúpi, či prinesie, máme nachystanú kávičku a bábovku :)
Ak sa rozhodnete priniesť veci do bazáru, prosíme, aby boli funkčné, čisté a vhodné aj na ďalšie použitie.

Ako prispieť, či zapojiť sa do charitatívneho bazáru?
• Môžete si prísť kúpiť niečo z bazáru
• Môžete priniesť veci do bazáru a my sa ich budeme snažiť predať a zisk pôjde detičkám
• Alebo môžete prísť len pozrieť, zahrať si hru a prispieť priamo peniažkami

Počas bazáru si budete môcť zahrať aj skvelú hru Cardbards. Princíp hry je jednoduchý a veľmi zábavný: Vytiahneš si príbeh, napríklad cesta divočinou. Ťaháš si karty s úlohami a postupuješ podľa herného plánu. Musíš rozvíjať príbeh a plniť úlohy. Úlohy sú pohybové, cez plazenie, čupnúť si až po chodiť do boku (had, krab a pod.). Pri tejto hre zažijete naozaj veľa srandy.

Detičky, ktoré bazárom podporujeme:
• Anička, Mária, Ferko a Skarlet Čičolovci, boli odobraté úradmi kvôli týraniu. OZ kontaktovala škola, ktorú tieto deti navštevujú. Dočasne sa ich ujala babička jedného z nich (deti sú súrodenci – jedna matka, každé iný otec). Babička má dôchodok vo výške cca 180€ a nevládze uplatiť stravu a nemá nárok na dávky, kým nezbehnú oficiality k osvojeniu detí – zatiaľ sú im hradené školské obedy z vlastných zdrojov OZ, ale chceli by sme im pokryť aj náklady na stravu doma a celkovo na prežitie, aspoň do doriešenia situácie s úradmi.
• Matej Chovančák – cca 2,5 ročný chlapec, ktorý je v dôslednu nehody v bdelej kóme od marca 2017. Rodičia sa zúčastňujú na množstve fyzioterapíí, ktoré sú však finančne náročné. Z výťažku by sa mal financovať pobyt v Šoproni a prípadne ďaľšie terapie, podľa odporúčaní odborníkov.
• Janko Žilinský má viaceré diagnózy – DMO, Mikroencefalija, Epilepsia – 25 záchvatov/deň – Operácia alloplant – kmeňové bunky – jednu už absolvoval, potrebná je ešte jedna.

Organizátori sú:
www.blackwhitehorse-oz.vlastnyweb.sk , www.facebook.com/rancblackwhitehorse
www.cardbards.sk , www.facebook.com/CardBards
www.prakriti.sk , www.facebook.com/prakritibratislava

Miesto konania podujatia: Prakriti, Údernícka 11/6083, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 8. Decembra 2017 13:00
Dátum ukončenia podujatia: 8. Decembra 2017 20:00
Pravdepodobné súradnice: 48.121N 17.0933E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Charitatívny bazár pre detičky

Meno organizátora: Prakriti
Fotografie
Podobné podujatia