Chopok chutí – Mágia hôr

Podujatie Demänovská Dolina

Chopok chutí – Mágia hôr

Neopakovateľný zážitok na celý život!

Rozprávkový večer, ktorý zažijete len raz za život. V zimnej rozprávkovej krajine na Chopku v nadmorskej výške 2024 m n.m. Nechajte sa uniesť alebo uneste tých, na ktorých vám záleží, mimo realitu. Nad oblaky, nad vrcholky hôr. Na miesto, kde nič nie je skutočné. Preneste sa do rozprávky a zažite nečakané. Do sveta fantázie vás vyvezie najmodernejšia lanovka na Slovensku. Privezie vás do úplne inej reality zimnej krajiny na Chopku. Čarovná noc v nadmorskej výške cez 2000 m môže začať!

Nechajte sa strhnúť netradičnými chuťami, vôňami a krásou raja uprostred hôr. Viac vám neprezradíme. Možno len toľko, že na tento večer budete ešte dlho spomínať.

Magický zážitkový večer potrvá približne 4 hodiny. Užiť si ho môžete v dobrej spoločnosti alebo ho darujte tým, ktorí majú radi naopakovateľné zážitky. Vianočný darček, darček k výročiu či k narodeninám, odmena za pracovné úspechy. Na to všetko sa hodí edícia „Mágia hôr“, ktorá sa koná 29.12.2022. Pre všetkých zaľúbencov, sú pripravené dva špeciálne večery „Láska hory prenáša“ vo februári. Oslava Valentína, žiadosť o ruku, spoločné výročie, či oslava narodenia dieťaťa? Čo viac si môžete priať, ako spoločne strávený čas na výnimočnom mieste.

18:00 - 22:00

76€

Fotografie
Podobné podujatia