Chris Ellys – koncert

Podujatie Košice

Chris Ellys – koncert

Slovenský hudobník a spevák Christián Forgáč, známy pod umeleckým menom ako Chris Ellys sa hudbou prihovorí svojim fanúšikom v Košiciach v kaviarni Papa v Kasárňach/Kulturparku 6. februára 2020 o 19:00 hod.

Jeho tvorbu možno zaradiť medzi indie-folk s prvkami popu. Skladby pesničkára z Prešova vyjadrujú jeho rôzne zažité pocity, nálady a názory. Začiatky tvorby možno datovať do roku 2012, kedy vznikali prvé texty piesní a hudba k nim. Na svojich vystúpeniach sa sám aj sprevádza na gitare. Najväčšou inšpiráciou pre tohto interpreta je život a texty, ktoré píše, sú ním odžité. Chris Ellys debutoval na slovenskej scéne so skladbou 7 minutes, ktorú si všimli viaceré médiá, ako napr. Rádio Expres, TooTooT alebo BalconyTV. Začiatkom roka 2017 speváka objavilo Radio_FM a Radio_Head Awards, kde sa dostal do finálnych nominácii ako Objav roka.

Chris Ellys má na svojom konte už dva albumy. Po debutovom CD Lonely Tree pred necelým rokom vznikla nahrávka Spring Folks. Jeho posledný počin sa rodil počas turné v Česku a Poľsku, kde sa zoznámil s českým producentom Martinom Havlenom (RESOUND Liberec) a spolu nahrali singel Army Of Infinity. CD je však výsledkom spolupráce hlavne s Thomom Artwayom.

Vstup voľný

Začiatok podujatia: 6. 2. 2020 19:00:00
Koniec podujatia: 6. 2. 2020 20:30:00
Fotografie
Podobné podujatia