Chuť slnka v zime: Masterclass najlepších rumov sveta!

Podujatie Bratislava

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Kam v Bratislave, Prednášky, besedy, kurzy, Varenie, Gastronómia
Web organizátora:
acan.sk/
Ďalšie podujatia v meste Bratislava
Podrobnejšie informácie: bit.ly/Plantation_Masterclass

Predstavte si nekonečné plantáže, teda plantation... Raz zaliate slnkom, inokedy kropené dažďami, aby si nakoniec úrodu z nich mohli vychutnávať ľudia na všetkých kontinentoch. Zlatistú, voňajúcu po ovocí, vzácnych koreninách, káve, čokoláde, kvetoch. Pretože Plantation je značka prémiových rumov, v ktorých sa snúbi príroda, dedičstvo predkov a láska k životu.

Možnosť ochutnať to najlepšie z najlepšieho a zároveň sa dozvedieť všetky tajomstvá pestovania, výroby a správneho vychutnávania si rumov, ktoré sa zrodili na plantážach od Jamajky cez Panamu až po Barbados, budú mať návštevníci showroomu Acan na Vysokej 16 v Bratislave v stredu 4. decembra o 16:30 a druhýkrát o 19.00 hod. Pozvanie hostiteľov – Bohuša Bottyana a Andreja Slávika z Acan Premium Spirits – prijali naozajstné hviezdy vo svojom odbore, Aleksandra Lavrova, brand ambasádorka značky Plantation, a Matthieu Gouze, obchodný riaditeľ Plantation.

Vstup aj pre verejnosť je voľný, stačí sa zaregistrovať na tomto linku: bit.ly/Plantation_Masterclass

Nebezpečná kombinácia: nežná kráska a rum

Aleksandra Lavrova sa narodila v Lotyšsku, no keď mala čerstvých 21, presťahovala sa do Francúzska. Nie kvôli modelingu, ako by sa dalo predpokladať, hoci naň mala všetky predpoklady. Ju zaujímal úplne iný svet. Je fascinujúce, že mladá žena z Pobaltia sa presťahuje do Bordeaux, aby zažiarila v obchode s vínom, delikatesami a prémiovými destilátmi! Ako sa jej to podarilo v konkurencii mužov a navyše rodených Francúzov?! Aj to prezradí v showroome ACAN 44 na Vysokej 16, stačí sa opýtať... A určite vyrozpráva aj pútavý príbeh rumov Plantation.

Práca snov

Kto by nechcel cestovať po svete a pritom distingvovaným spôsobom ochutnávať tie najlepšie rumy a ďalší alkohol?! Takúto prácu snov má druhý hosť večera Matthieu Gouze. Zažiť masterclass pod jeho vedením bude fascinujúce, pretože M. Gounze má o rumoch a destilátoch vôbec takmer nekonečné vedomosti. Pozná všetky tajomstvá ich výroby a mixovania, všetky odtiene chutí a okrem toho, že v Európe, na Strednom východe a v Pacifiku chodí o rumoch, koňakoch či ginoch prednášať, mnohé spoločnosti ho oslovujú ako radcu ohľadne nových trendov či zvýšenia potenciálu prémiového alkoholu. Treba mať na takúto prácu špeciálny talent alebo je to iba o učení sa a otvorenej mysli? Aj to sa dozvedia návštevníci showroomu Acan.

Takto chutí RUM!

Samozrejme, nemôže chýbať ochutnávka tých najlepších Plantation rumov a drinkov z nich. A keďže 4. decembra to bude večer hviezdnych odborníkov, aj za barom bude celý čas svoju guest shift viesť šikovný barman Róbert Šajtlava, zakladateľ Trnava Rum Festu a hrdý držiteľ ocenenia Barová osobnosť roka 2019 by Slovak Bar Awards.

Meno organizátora: Acan Premium Spirits
Fotografie
Podobné podujatia
Whisky Fest Bratislava
Overené podujatieWhisky Fest Bratislava
Vodárenské múzeum BVS, Bratislava
🕉 INTENZÍVNY kurz meditácie
Overené podujatie🕉 INTENZÍVNY kurz meditácie
Hotel Premium Bratislava, Bratislava
Zbojník a Gašparko
Overené podujatieZbojník a Gašparko
Bratislavské bábkové divadlo, Bratislava
Zbojník a Gašparko
Overené podujatieZbojník a Gašparko
Bratislavské bábkové divadlo, Bratislava
Bratislavský Kaviár májový
Overené podujatieBratislavský Kaviár májový
V-klub, Námestie SNP 12, Bratislava