Cigánski Diabli & Desmod

Podujatie Bratislava

Cigánski Diabli & Desmod 3 - Bratislava

Jedinečné spojenie rocku a dynamickej gypsy music, duet Kulyho a Silvii Šarköziovej, či Kulyho repertoár v doprovode Cigánskych Diablov, to všetko si už poriadne užilo viac ako 15 000 nadšených divákov obidvoch lídrov našej hudobnej top scény v minulosti a už vo februári sa môžu tešiť fanúšikovia na pokračovanie s názvom Desmod a Cigánski Diabli 3. Turné sa uskutoční vo valentínskom období, preto neváhajte a prežite ho v spoločnosti svojich najmilších.

Hity Desmodu v ktorých zaznejú úžasné sóla Ernesta Šarköziho, či husľové a klarinetové sóla Štefana Banyáka a Zoltána Grunzu i ostatných členov Cigánskych Diablov, repertoár Cigánskych Diablov doplnený o rockové aranžmány Desmodu a spev lídra skupiny Mária Kullyho Kollára – to všetko obohatené o dlho utajované novinky ponúka pripravované turné 2020!


Zľavy: bez nároku na zľavu

Predpredaj.sk vám umožňuje online nákup vstupeniek na rôzne hudobné, kultúrne, športové a iné podujatia. Vybrať si môžete aj zo širokej ponuky kurzov, adrenalínových zážitkov, výrobkov a služieb. Nezabúdame ani na najmenších, pre ktorých máme v ponuke detské tábory a zaujímavé akcie.
Po zrealizovaní platby si môžete vaše vstupenky vytlačiť na obyčajný kancelársky papier. Vstupenky si môžete zakúpiť aj na niektorom z našich predajných miest.

Začiatok podujatia: 15. 2. 2020 19:00:00
Koniec podujatia: 15. 2. 2020 22:00:00
Vstupenky
Fotografie
Podobné podujatia
QUEENSHOW
Overené podujatieQUEENSHOW
Dom kultúry Ružinov, Bratislava
KABÁT - PO ČERTECH VELKÝ TURNÉ 2024
Overené podujatieKABÁT - PO ČERTECH VELKÝ TURNÉ 2024
Zimný štadión Ondreja Nepelu, Bratislava
SPIEVANKOVO - ANGLIČANINA
Overené podujatieSPIEVANKOVO - ANGLIČANINA
Dom kultúry Ružinov, Bratislava
PARA - Bratislava
Overené podujatiePARA - Bratislava
STARS auditorium, Bratislava