Čítame s najmenšími: Hudobné krôčiky

Podujatie Bratislava

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Kam v Bratislave, Podujatia pre deti, Prednášky, besedy, kurzy
Web podujatia:
www.starlib.sk
Web organizátora:
www.starlib.sk
Ďalšie podujatia v meste Bratislava
Podrobnejšie informácie: marketing@starlib.sk
Aký majú význam riekanky, uspávanky a pesničky u najmenších z nás? Ukážeme si, ako sa dá najlepšie tvoriť a hrať s deťmi pomocou riekaniek, ktoré pomáhajú deťom pamätať si slová, cítiť rytmus či melódiu reči. Povieme si aj o uspávankách a ich význame, predvedieme ako jednoducho sa dá vyrobiť hudobný nástroj a tiež zrytmizovať akúkoľvek riekanku. Stačí mať zvedavé ručičky a uši na stopkách.

Alžbeta Králiková je bábkoherečka Divadla ŠiBe, pedagogička detských divadelných súborov, animátorka a herečka v projektoch pre deti a popularizátorka vedy. Vo svojej praxi sa stretáva s deťmi rôznych vekových kategórii, pričom sa zameriava na rozvoj a zlepšenie rečových a komunikačných schopností u detí a využíva metódy tvorivej dramatiky.
Šimon Peter Králik je hudobník, herec a bábkoherec. Pracuje a tvorí s Divadlom Šibe, v divadelnom telese Praktikábel a s Divadlom Veteš. Zameriava sa na hudobnú a literárnu zložku divadelnej tvorby, ktorá je určená práve pre detského diváka. Skladá piesne a píše básne pre deti.

Podujatie sa uskutoční v Staromestskej knižnici na Blumentálskej 10/a.
Vstup voľný.
Meno organizátora: Staromestská knižnica v Bratislave
Fotografie
Podobné podujatia
Žiadny obrázok
Overené podujatieKrvavé peniaze
Štúdio L+S, Bratislava
SPIEVANKOVO - ANGLIČANINA
Overené podujatieSPIEVANKOVO - ANGLIČANINA
Dom kultúry Ružinov, Bratislava