Čo píše a číta Vanda Rozenbergová

Podujatie Trenčín

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Stretnutia a zrazy
Web organizátora:
www.voices.sk
Ďalšie podujatia v meste Trenčín

Čo píše a číta Vanda Rozenbergová

Podvečerné stretnutie s vynikajúcou slovenskou spisovateľkou. Autorské čítanie z románu Muž z jamy, deti z lásky bude pokračovať neformálnym rozhovorom o tvorbe a inšpiráciách.

Vanda Rozenbergová sa narodila v Bojniciach. Po absolvovaní gymnázia v Novákoch vyštudovala žurnalistiku na Filozofickej fakulte UK v Bratislave. Pracovala ako učiteľka, robila cenové ponuky na drevené okná, živila sa aj prácou v stávkovej kancelárii, od roku 2011 je bibliografkou v Hornonitrianskej knižnici v Prievidzi. Je trojnásobnou finalistkou súťaže Poviedka (2001, 2005, 2006). V roku 2011 jej vyšla zbierka poviedok Vedľajšie účinky chovu drobných hlodavcov, v roku 2012 kniha Moje more. So zbierkou poviedok Slobodu bažantom sa dostala medzi finalistov Anasoft litera 2016 a nedávno jej vo vydavateľstve Slovart vyšiel román Muž z jamy a deti z lásky. Venuje sa výtvarnej práci, maľuje na sklo, baví ju stretávať a spájať ľudí. Foto: Juraj Starovecký

Vstup na podujatie je voľný. Bude to zároveň naše posledné podujatie na Sládkovičovej 8. V roku 2018 budeme pokračovať s jednotlivými formátmi, len budú v iných priestoroch v Trenčíne.

Miesto konania podujatia: VOICES, Sládkovičova 8, Trenčín
Dátum začiatku podujatia: 15. Novembra 2017 18:00
Dátum ukončenia podujatia: 15. Novembra 2017 19:00
Pravdepodobné súradnice: 48.8941N 18.04E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Čo píše a číta Vanda Rozenbergová

Meno organizátora: VOICES
Fotografie
Podobné podujatia