Coca-Cola Vianočný kamión 2016

Podujatie Galanta

Coca-Cola Vianočný kamión 2016

Príbeh Coca-Cola Vianočnej tour je v každom meste rovnaký. Program sa začína o 16.00, keď moderátor učí deti špeciálny tanec, aby spoločne o 16.30 uvítali Santa Clausa a jeho Coca-Cola Vianočný kamión.

Záver celej akcie je plánovaný na 18.00, keď sa návštevníci so Santom rozlúčia a odprevadia ho na cestu do ďalšieho mesta, aby mohol rozdávať vianočnú atmosféru a radosť aj ostatným.

Tento rok už po deviatykrát vyrazí na svoje turné tradičný Vianočný kamión Coca-Cola. S obľúbenou piesňou „Vianoce už prišli“ privezie radosť a sviatočnú pohodu celkovo do 14 miest Slovenskej republiky.

Poslaním Coca-Cola Vianočného kamiónu je okrem prinášania radosti a navodzovania sviatočnej atmosféry aj podpora miestnych komunít a charitatívnych organizácií. Aj tohto roku sa budú predávať vybrané suveníry a výťažok bude venovaný na podporu dobročinných aktivít v danom meste.

Súčasťou sviatočne ladeného programu je okrem iného aj špeciálny tanec pre deti sprevádzajúce pieseň „Vianoce už prišli“. Ten ratolesti zabaví a zároveň zahreje počas popoludnia. Deti majú možnosť naučiť sa choreografiu od Santových pomocníkov – vianočných škriatkov.

Fotografie
Podobné podujatia
VIVAT HOLÍČ 2024
Overené podujatieVIVAT HOLÍČ 2024
areál Holíčskeho zámku, Holíč
RAPUNSEL NA VLÁSKU
Overené podujatieRAPUNSEL NA VLÁSKU
Kino Fontána, Piešťany
Herný festival PixelZest
Overené podujatieHerný festival PixelZest
Kreatívne centrum Trnava, Trnava