Coca-Cola Vianočný kamión 2016

Podujatie Levoča

Coca-Cola Vianočný kamión 2016

Príbeh Coca-Cola Vianočnej tour je v každom meste rovnaký. Program sa začína o 16.00, keď moderátor učí deti špeciálny tanec, aby spoločne o 16.30 uvítali Santa Clausa a jeho Coca-Cola Vianočný kamión.
Záver celej akcie je plánovaný na 18.00, keď sa návštevníci so Santom rozlúčia a odprevadia ho na cestu do ďalšieho mesta, aby mohol rozdávať vianočnú atmosféru a radosť aj ostatným.

Tento rok už po deviatykrát vyrazí na svoje turné tradičný Vianočný kamión Coca-Cola. S obľúbenou piesňou „Vianoce už prišli“ privezie radosť a sviatočnú pohodu celkovo do 14 miest Slovenskej republiky.
Poslaním Coca-Cola Vianočného kamiónu je okrem prinášania radosti a navodzovania sviatočnej atmosféry aj podpora miestnych komunít a charitatívnych organizácií. Aj tohto roku sa budú predávať vybrané suveníry a výťažok bude venovaný na podporu dobročinných aktivít v danom meste. Súčasťou sviatočne ladeného programu je okrem iného aj špeciálny tanec pre deti sprevádzajúce pieseň „Vianoce už prišli“. Ten ratolesti zabaví a zároveň zahreje počas popoludnia. Deti majú možnosť naučiť sa choreografiu od Santových pomocníkov – vianočných škriatkov.

Fotografie
Podobné podujatia