CONTACT - X

Podujatie Prievidza

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Iné podujatia, Kultúra, Zábava, párty
Ďalšie podujatia v meste Prievidza
Podrobnejšie informácie: info@matrixclub.sk

Na prvého októbra sme si pre Vás pripravili výnimočnú akciu v podobe underground (House & Techno) klubovej žúrky. Naše pozvanie tentokrát prijal skvelý BRUNO HAUSNER!!! DJ, ktorý je považovaný za legendu medzi slovenskou klubovou scénou a právom mu patrí prívlastok: “otec prievidzkého techna.” V polovici deväťdesiatich rokov prinášal na frekvenciách Beta rádia nezabudnuteľné tracky a svojim výnimočným mixom a hlavne progresívnym zvukom stvoril reláciu, ktorá sa navždy zapísala do histórie slovenského undergroundu, stala sa “povinnou jazdou” pre všetkých techno, house, trance maniakov a predovšetkým, inšpirovala množstvo začínajúcich DJ. K týmto nezabudnuteľným časom sa znova prenesieme prostredníctvom Brunovho mixu s prísľubom, že odohrá všetky klenoty zo svojej legendárnej kolekcie vinylov!


Za mixom mu budú sekundovať hneď traja DJs:


NAZCA, ako obyčajne môžete očakávať kvalitný a luxusne namixovaný Deep a Tech House set od DJa, ktorý hráva za mixom už nejaký ten piatok, je bývalým rezidentom partizánskeho klubu Reset a akcií Spanish Fly.


MAXX FREE, ktorého poznáte hlavne z akcií NIGHT CLUBBING sa tentokrát predstaví v inom, nekomerčnom mixe a baviť Vás bude na Tech House, Club House a Techno beatoch.  


PARAZYT, (rezident akcie Bojler Room) je už tradičnou “čerešničkou na záver” a svojím nadupaným mixom Vás určite vytiahne od baru na parket, aby do Vás napumpoval to pravé Detroit Techno.


O vizuálnu stránku celej akcie sa postará úplne nová laser show a zaujímavá videoprojekcia.


Tešíme sa na Vás ;-)

Vstup voľný!


Meno organizátora: Matrix Club Kanianka
Fotografie
Podobné podujatia
ZITRON - RUKU NA SRDCE
Overené podujatieZITRON - RUKU NA SRDCE
Dom kultúry, Prievidza
INVALID PRODUCTION
Overené podujatieINVALID PRODUCTION
Piano Music Club, Prievidza
Žiadny obrázok
Overené podujatieVeľká noc na Gazdovstve Uhliská
Gazdovstvo Uhliská - Trenčianska Závada, Nemšová