Čoskoro to (vy)pukne

Podujatie Banská Bystrica

17. novembra to vypukne! Príďte sa pozrieť do Europy.

 

Červený koberec, cukrová vata, pohár bubliniek  a skvelý program so zaručenými hosťami budú čakať na všetkých zvedavcov, ktorí 17. novembra prídu spoločne s nami otvoriť nové priestory bystrického nákupného centra. Na ploche 1 440 m² pribudnú najmä značky určené pre rodiny s deťmi.

 

Po takmer polročných stavebných úpravách, prichádza deň „D“. Nové predajne sú už nachystané, tovar krásne poukladaný. Na svoje si prídu najmä menší návštevníci, respektíve ich rodičia, ktorí budú mať odteraz väčší výber medzi kvalitnými značkami. V nových priestoroch nájdu značku IDEXE, PEPCO, TETA drogéria a vynovenú predajňu Alltoys. Novú tvár dostala aj čínska reštaurácia Bambusová záhrada.

 

„Sme radi, že plníme svoje sľuby podľa avizovaného plánu a našim návštevníkom môžeme ponúknuť bohatší výber. Tento rok je to ďalšia novinka, ktorú sme prichystali ako vďaku pre našich verných. Upravili sme aj strešný vstup, ktorý sa posledné roky ukázal ako jeden z najvyužívanejších. Verím, že sa návštevníkom bude v našich nových priestoroch páčiť,“ povedal Tomáš Hollý, Centre manager ESC.  

 

IDEXE prinesie do šatníkov vašich detí štýlový taliansky závan. Je to značka plná hravých nápadov, pôsobivých detailov, aktuálnych farieb a dokonalého štýlu a aktuálna jesenná kolekcia je toho dôkazom. V známom reťazci PEPCO nájdete kopec drobností  nielen pre vaše deti, ale aj pre dospelých. Vyberať si tiež budete zo širokej ponuky doplnkov do domácnosti, kúpeľne, kuchyne či z dekoračných predmetov.

Stará známa TETA drogéria si zase pripravila okrem tradičnej ponuky aj kozmetický kútik, v ktorom si budete môcť vyskúšať denné a nočné líčenie. Mamičky ocenia veľký výber detského jedla a doplnkov pre svoje deti. Srdcia najmenších zaplesajú v predajni Alltoys, ktorá je prechodným domovom pre všetky obľúbené rozprávkové a filmové bytosti. Svoje si v nej nájdu aj fanúšikovia spoločenských hier, či náročnejší stavitelia  LEGO.

 

Nové priestory budú  pre verejnosť  otvorené od štvrtka, 17. novembra.. Program otvorí o 14:00 Kristína Farkašová rodičovskou stan-up comedy a návštevníkov moderátorsky prevedie celým zábavným popoludním. Deti sa môžu tešiť aj na balónovú a kúzelnícku šou Kúzelníka Wolfa. „Záver sviatočného programu bude patriť Mirovi Jarošovi, ktorý si naposledy veľmi dobre poradil aj s neposlušnými deťmi. Najmenších čaká množstvo súťaží o skvelé ceny, balóny a cukrová vata,“ doplnil Viktor Maceják, Marketing & Event coordinator Europa SC.

 

 

 

Fotografie
Podobné podujatia
TICHÁ NOC
Overené podujatieTICHÁ NOC
Aula SZU, Banská Bystrica
LUKÁŠ ADAMEC BODKA TOUR 2024
Overené podujatieLUKÁŠ ADAMEC BODKA TOUR 2024
Urban Spot, Banská Bystrica
HELENA 60 LET NA SCÉNĚ
Overené podujatieHELENA 60 LET NA SCÉNĚ
Športová hala Štiavničky, Banská Bystrica
SEPAR DOVIDENIA SHOW
Overené podujatieSEPAR DOVIDENIA SHOW
Ministry of Fun, Banská Bystrica
KORBEN DALLAS – TURNÉ POHYB! - Banská Bystrica - PRIDANÝ KONCERT
Overené podujatieKORBEN DALLAS – TURNÉ POHYB! - Banská Bystrica - PRIDANÝ KONCERT
Záhrada - Centrum nezávislej kultúry, Banská Bystrica
MINIMAJÁLES UMB 2024
Overené podujatieMINIMAJÁLES UMB 2024
Areál Internátu ŠD3 pod Breakom, Banská Bystrica