Csallóköz kincsei

Podujatie Dunajská Streda

Csallóköz kincsei

A Black & White zenekar legújabb, a "Csallóköz Kincsei" nagyszínpados szuperprodukció Menyhárt József, Bertók István és Bertók-Tóth Katalin kezdeményezésével jött létre 2016 tavaszán. A májusában megjelent lemez, majd az azt követő lemezbemutató koncert rendkívüli, örömteli és különleges élmény volt minden benne résztvevő számára. Kétségkívül szép gondolat, megvalósítani azt, hogy egy nagyszabású koncerten illetve hanghordozón hallhassa a saját előadóművészeit szinte jóbarátként felismerő hallgatóközönség Csallóköz legkedveltebb zenészeit. Csallóköz nagyon gazdag hagyományokban, felbecsülhetetlen értékeket és számos kincset tartogat. 2016 május 22.-én megrendezésre került a Black&White zenekar legújabb lemezbemutató nagykoncertje, amely a Csallóköz kincsei címet viseli. Bemutattuk Csallóköz néhány kulturális, zenei kincsét. 19 csallóközi előadót hallhattak, kiket kíváló zenekar kísért. A koncert felejthetetlen élmény volt a zene szerelmeseinek. Dunaszerdahely város szervezésében a Szent István-napokon belül 2016. augusztus 21-én 19,30 órakor a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ előtti téren újra megrendezésre kerül a Csalóköz kincsei koncert. Újra hallhatják és láthatják Csallóköz kincseit együtt egy színpadon. Ez alkalommal is egy felejthetetlen és fergeteges estének nézünk elébe. A koncer tután lehetőségük lesz az új CD-t megvásárolni és dedikálásra is sor kerül. Fellépők: Black & White - Bertók Tóth Katalin és Bertók István Belkovics István Bertók Lacika Bosak Linda Csavargók - Bodó Karcsi és Lelkes Szabi Gyurcsó Réka Ladacsi Mónika Mészáros Ottó Meszi Polák László Sándor Deni Špaček Gyuri Tilajcsik Imi Veszprémi Jani Vontszemű István Tosi Vörös Károly Hodossy Gyula megzenésített verse is elhangzik Zenekar: Black & White Örülünk hogy Te is itt vagy velünk, követed a társulat minden napjait, és reméljük találkozunk a következő "Csallóköz Kincsei" nagykoncerten 2016. augusztus. 21-én 19,30 órakor a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ előtt. Sok szeretettel várunk mindenkit, kicsit és nagyot, aki ismeri és hallotta már Csallóköz kincseit és azt is aki még nem !!! Most itt a lehetőség !!! A belépés díjtalan !!!

Miesto konania podujatia: Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ Dunaszerdahely, Bartók Béla sétány 788/1, Dunajská Streda
Dátum začiatku podujatia: 21. Augusta 2016 19:30
Pravdepodobné súradnice: 47.9949N 17.616E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Csallóköz kincsei

Upozorňujeme na možné zrušenie niektorých podujatí z dôvodu šírenia Koronavíru. Prosíme overte si u organizátorov, či sa podujatie uskutoční.

Fotografie
Podobné podujatia
TEREZIÁNSKE DNI 2020
TEREZIÁNSKE DNI 2020
Holíčsky zámok, Holíč
KLAMSTVO
Overené podujatieKLAMSTVO
Dom kultúry, Sereď
Čachtická pani
Overené podujatieČachtická pani
Dom kultúry, Trnava
Oficiálne otvorenie sezóny v skanzene 2020
Oficiálne otvorenie sezóny v skanzene 2020
Múzeum liptovskej dediny v Pribyline, Pribylina
Deň Afriky v Bratislave
Deň Afriky v Bratislave
Hviezdoslavovo námestie, Bratislava