DAAD / Dni architektúry a dizajnu /

Podujatie Bratislava

DAAD / Dni architektúry a dizajnu /

DAAD / Dni architektúry a dizajnu /, alebo Bratislava opäť v znamení dobrej architektúry a dizajnu.

12. ročník festivalu DAAD sa koná v dňoch 20 - 26/09/2021 v Bratislave pod záštitou ministerky kultúry SR, primátora mesta Bratislavy, starostky Starého Mesta Bratislava a v spolupráci so Slovenskou komorou architektov /SKA/, Slovenským centrom dizajnu /SCD/, Metropolitným inštitútom Bratislavy /MIB/ a vysokými školami VŠVU, FAD STU.

Tento rok znova v spojení so 4. ročníkom DAAF / Dni architektúry a filmu, ktorý zvykol byť samostatnou jesennou edíciou májového festivalu DAAD.

Festival DAAD/DAAF 2021 bude realizovaný z vysielacieho štúdia, z ktorého sa bude vysielať hlavný program. Slávnostné otvorenie sa uskutoční 21/09/2021 – v mestskom divadle DPOH v Bratislave za účasti hlavných partnerov, partnerov, špeciálnych partnerov festivalu a pozvaných hosti architektov.
Výsledkom bude programovo intenzívny formát prednášok, diskusií, prezentácií, výstav a filmových dokumentov.

DAAD/DAAF 2021 prostredníctvom hlavných zahraničných a domácich architektov/dizajnérov otvoria viacero tém, ktoré sa v súčasnosti skloňujú aj v medzinárodnej odbornej a kultúrnej debate. Tohtoročný festival bude programovo vystavaný ako vyrovnaný federálny ročník. Obdobie posledných rokov vygenerovalo na oboch stranách, českej a slovenskej, jasné autorské subjekty, vychádzajúce z miestnej tradície, ale rovnako schopné svojou tvorbou sledovať európske dianie.

Fotografie
Podobné podujatia
Svetový Deň Cirkusu 2024
Overené podujatieSvetový Deň Cirkusu 2024
Karloveské centrum kultúry, Bratislava
7.ROČNÍK WHISKY FEST BRATISLAVA
Overené podujatie7.ROČNÍK WHISKY FEST BRATISLAVA
Vodárenské múzeum BVS, Bratislava
LOVESTREAM FESTIVAL 2024
Overené podujatieLOVESTREAM FESTIVAL 2024
na starom letisku vo Vajnoroch, Bratislava