Dälek [USA]

Podujatie Bratislava

Dälek [USA], Batcha de Mental [SK]

Kultový avantgardný hip-hop DÄLEK je späť: po 12 rokoch opäť v A4! Po krátkej odmlke sa (doslova) neprehliadnuteľný MC Dälek a jeho kumpáni z New Jersey vracajú na scénu s materiálom z nového albumu Asphalt for Eden, ktorý vyšiel minulý rok na labeli Profound Lore. Výrazná melanchólia protiľahlých vĺn deformovaných syntetizátorov, naliehavých beatov a orchestrálnych slučiek je teraz ešte ťaživejšia ako voľakedy. Comeback with some style!

Títo chlapíci sú dlhé roky známi ako priekopníci experimentálneho hip-hopu, ktorého jedinečnosť zachytáva päť legendárnych albumov: Gutter Tactics (2009), Abandoned Language (2007), Absence (2005), ...From Filthy Tongue of Gods and Griots (2002) – všetky vydané na Ipecac Recordings – takisto ako Negro Necro Nekros (1998) na labeli Gern Blandsten. Dälek zdieľali pódium s menami ako KRS One, Tomahawk, The Melvins, TOOL, Grandmaster Flash, RJD2, Prince Paul,Gaslamp Killer, Earth, Flying Lotus, The Bug, Mastodon, Fantomas a mnohými ďalšími.
https://www.facebook.com/dalekmusic/
https://deadverse.com/

-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-

BATCHA DE MENTAL
Neúprosný ikonoklast a enfant terrible slovenskej undergroundovej elektroniky i vizuálnej kultúry Batcha de Mental (a.k.a. grafický dizajnér Alex Gutrai) predstaví to najlepšie z dlhoročne hromadeného arzenálu vlastných skladieb. Zlé svedomie & temné nevedomie hudobnej tvorby, post-post-tanečný nadhľad aj náklad pre vaše zmysly.
https://soundcloud.com/batcha-de-mental

Miesto konania podujatia: A4 - priestor súčasnej kultúry, Karpatská 2 (budova YMCA), Bratislava
Vstupenky: http://a4.interticket.sk/event/sheet/daelek-usa-batcha-de-mental-sk-3869751985574372A19E6D1D5947AD4A#622
Dátum začiatku podujatia: 10. Mája 2017 20:00
Dátum ukončenia podujatia: 10. Mája 2017 23:59
Pravdepodobné súradnice: 48.1569N 17.1134E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Dälek [USA], Batcha de Mental [SK]

Fotografie
Podobné podujatia
NA SKLE MAĽOVANÉ
Overené podujatieNA SKLE MAĽOVANÉ
STARS auditorium, Bratislava
IL VOLO
Overené podujatieIL VOLO
TIPOS ARENA , Bratislava