Daruj radosť

Podujatie Bratislava

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Iné podujatia, Kam v Bratislave
Web podujatia:
www.central.sk
Web organizátora:
www.central.sk
Ďalšie podujatia v meste Bratislava
Podrobnejšie informácie: info@central.sk

#GivingTuesday 28. novembra odštartuje v OC Central projekt Daruj radosť, počas ktorého sa návštevníci budú môcť nezištne obdarovať navzájom alebo pomôcť tým, ktorí to najviac potrebujú. V spolupráci s nadáciou PONTIS a Dobrou krajinou, ktorá priniesla krásnu myšlienku projektu #GivingTuesday, by chceli potešiť každého, kto o to stojí a podporiť propagáciu nezištného dávania a obdarovávania sa.

Počas celého adventu, až do 20. decembra 2017, bude možné na vianočný stromček v nákupnom centre vešať kúsky dobra a na oplátku zas po inom siahnuť. Na vianočný stromček v nákupnom centre bude môcť pripnúť milý odkaz i poukaz na kávičku či obed, ktorý si niekto iný zase nájde. Central verí, že stromček spoločne s návštevníkmi zaplní dobrom s krásnymi odkazmi - napríklad pre vyčerpanú mamičku, pre staršiu babičku, zvedavého deduška alebo neposedného škôlkára. A ktovie, možno niekto zanechá dobro i pre Vás...

Počas adventu nás čakajú vianočné trhy, kreatívne dielničky, zdobenie medovníčkov, hudobné, tanečné vystúpenia a možnosť niekoho potešiť maličkosťou alebo urobiť krajšie Vianoce rodinám v krízovom centre Slunce. Pred Billou, pod naším vianočným stromčekom, bude pripravená vianočná krabica, kde môžete hádzať nové veci ako hračky, oblečenie, kozmetiku alebo elektroniku. Všetky tieto darčeky poputujú do krízového centra Slunce v Komárne.

Meno organizátora: OC Central
Fotografie
Podobné podujatia
Champion fighting / Tour 4
Overené podujatieChampion fighting / Tour 4
Akadémia Bojových Umení, Bratislava
Whisky Fest Bratislava
Overené podujatieWhisky Fest Bratislava
Vodárenské múzeum BVS, Bratislava
Whitney Houston Tribute koncert
Overené podujatieWhitney Houston Tribute koncert
STARS auditorium, Bratislava
Zbojník a Gašparko
Overené podujatieZbojník a Gašparko
Bratislavské bábkové divadlo, Bratislava
Zbojník a Gašparko
Overené podujatieZbojník a Gašparko
Bratislavské bábkové divadlo, Bratislava