David Gilmour's Live At Pompeii Special Show

Podujatie Banská Bystrica

David Gilmour's Live At Pompeii Special Show

Ak ste nestihli koncert Davida Gilmoura v Pompejách, určite nepremeškajte možnosť vidieť ho u nás v Klube v podaní špičkových slovenských hudobníkov.

Účinkujú:

Adam Mičinec (gitara, vokály) – frontman kapely
Hru na klasickej gitare študoval v ZUŠ v Kremnici a v Žiari nad Hronom, na Konzervatóriu Jána Levoslava Bellu v Banskej Bystrici u Adama Mareca a na Konzervatóriu PinkHarmony vo Zvolene. Kompozíciu vážnej hudby absolvoval v bakalárskom a magisterskom štúdiu na Hudobnej a umeleckej akadémii Jána Albrechta v Banskej Štiavnici u prof. Egona Kráka. Hráva v skupinách Hrana, Čisté Tvary, Grexabat, Sunity, Družina, Levitate, Trans Carpathian Orchestra a s Luciou Bílou.

Marko Hundža (gitara, spev)
Študoval hru na zobcovej flaute v ZUŚ Rožňava, na gitare začal hrať ako samouk. Spoluzakladal hudobnú skupinu TarverP (Rocková Maturita Topfest, Masters of Rock) a Renaissense (Wacken Open Air). Má aj svoj sólový folk/rockový projekt 7 miles to eternity.

Pavol Gajdoš (basová gitara, spev)
Hudobný samouk hry na basovú gitaru, gitaru a bicích nástrojov a perkusií. Absolvent štúdia estetiky na Filozofickej fakulte Univerzity Komenského v Bratislave, t. č. v doktorandskom štúdiu u hudobného skladateľa doc. Vladimíra Godára. Popri štúdiu hrá v Bratislave usídlenej hippie rockovej kapele Secret Session, kde je autorom hudby aj textov. Reportážami, recenziami a rozhovormi prispieva pre mnohé internetové i printové hudobné časopisy ako napr. Musicpress.eu, .Týždeň, či renomovaný český hudobný časopis FullMoon.

Ľubomír Richter (klávesy)
Multižánrový klavírista a korepetítor na Konzervatóriu Jána Levoslava Bellu a na Fakulte dramatických umení Akademie umení v Banskej Bystrici. Študoval hru na klavíri najprv u Aleša Solárika, neskôr u Mariána Lapšanského. Pôsobil v zoskupeniach Piazzola Para Siempre, Orchester štátnej opery v Banskej Bystrici a Academy Big Band Orchestra. Ako šansónový, popový a muzikálový hudobník sprevádzal mnohých spevákov a hercov. V oblasti vážnej hudby ma za sebou viacero komorných a sólových recitálov. V súčasnosti začal pôsobiť v hudobnej skupine Gatsby Sounds Postmodern Jukebox.

Karmen Pál-Baláž (spev, klávesy)
Absolvovala druhý stupeň hry na klavír v ZUŠ Rožňava, spievať a hrať začala v 15-tich rokoch. S dievčenskou kapelou Mixtape ako predkapela hrali na koncertoch maďarských hudobných legiend ako Edda, Republic či Neoton Família. Spolupracovala pri štúdiovom nahrávaní spevu ako hosť na CD Roba Šimka. Na svojom YouTube kanáli pridáva cover pesničky od známych interpretov. Zúčastnila sa maďarskej speváckej súťaže X-Faktor 2017. V kapela Acoustic Nights vystupuje spolu s otcom a s menšou sestrou.

Terézia Králiková (spev, vokály)
Vyštudovala muzikálový odbor na Konzervatóriu Jána Levoslava Bellu v Banskej Bystrici, kde teraz pôsobí ako pedagóg spevu. V štúdiu muzikálového spevu pokračuje na Akadémii umení. Niekoľko rokov účinkovala ako hosť na koncertoch pop-operného tria La Gioia. Úspešne sa zúčastnila súťaže Československo má talent. Absolvovala veľké množstvo koncertov a vystúpení na Slovensku, v Čechách a v Nemecku.

Ľubor Batka (saxofón)
Saxofón študoval na konzervatóriu v Žiline a konzervatóriu Jaroslava Ježka v Prahe. Pokračoval na vysokej škole Musikhochshule v Kolíne - 2 semestre jazzový saxofón, vysokoškolské štúdium v obore klasický saxofón ukončil v r. 2016 na Akadémii umení v Banskej Bystrici. Dlhé roky pôsobil na zaoceánskych lodiach (Transocean Tour, Royal Caribbean cruises, Azamara club cruises). Od roku 2013 pôsobí vo Vojenskej hudbe Banská Bystrica, vedie vojenský big band, spolupracuje so Štátnou operou Banská Bystrica a pôsobí v rôznych jazzových zoskupeniach.

Matej Smutný (bicie)
Absolvoval Konzervatórium Jána Levoslava Bellu v Banskej Bystrici, v súčasnosti študuje na Akadémii umení hru na bicie nástroje a perkusie v triede doc. Istvána Szabóa. V USA pôsobil ako učiteľ bicích nástrojov, či orchestrálny bubeník a perkusionista v Bucks Rock Performing and Creative Arts Camp. Pedagogicky pôsobil na Konzervatóriu PinkHarmony vo Zvolene a vo viacerých ZUŠ (Brezno, Detva, Polomka). V USA spolupracoval s menami ako Miles Neretin, Adam Cessarone, Alex Perry či Renee Ong. S bubeníkmi Petrom Solárikom a Samuelom Jurášom založil zoskupenie Perculogy Ensamble. Hráva v projektoch Improwizard v produkcii Róberta Krausa, s kontrabasistom a basgitaristom Róbertom Raganom Jr. vo funkovom Groove Jam Session a v banskobystrickej skupine Adalbert (Sziget). V kapele speváka Martina Haricha hrá ako koncertný basgitarista a občas sedí aj na stoličke bubeníka či perkusionistu v Štátnej Opere v Banskej Bystrici.

Jaroslav Ulbrik (bicie, perkusie)
Začínal s hrou na akordeón v ZUŠ Rožňava, no ako samouk skončil pri bicích nástrojoch a perkusiách. Bol taktiež spoluzakladateľom kapely TarverP, ktorá má bohatý repertoár vlastných skladieb, najmä tvrdšieho, rýchlejšieho a energického charakteru. Časť z nich sa podarilo zvečniť na debutovom albume Angel of Light (2016). V súčasnosti kapela pracuje na svojom druhom albume.

Miesto konania podujatia: Klub 77, Horná 54, Banská Bystrica
Dátum začiatku podujatia: 13. Apríla 2018 20:00
Dátum ukončenia podujatia: 13. Apríla 2018 23:59
Pravdepodobné súradnice: 48.7384N 19.1532E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia David Gilmour's Live At Pompeii Special Show

Meno organizátora: Klub 77
Fotografie
Podobné podujatia
Queen show – pocta legende
Overené podujatieQueen show – pocta legende
Športová hala Štiavničky, Banská Bystrica
ALICE COOPER - ROCKOVÁ NOC 2024
Overené podujatieALICE COOPER - ROCKOVÁ NOC 2024
Amfiteáter, Banská Bystrica
JAREK NOHAVICA
Overené podujatieJAREK NOHAVICA
Športová hala Štiavničky, Banská Bystrica
Dominika Mirgova - WONDER WOMAN TOUR 2024 - Banská Bystrica
Overené podujatieDominika Mirgova - WONDER WOMAN TOUR 2024 - Banská Bystrica
Ministry of Fun a Europa Shopping Center, Banská Bystrica