Deep Dive

Podujatie Bratislava

Deep Dive presents Blood Sport(UK) and Hic Svnt Leones

Deep Dive sa po letnej prestávke vracia so sériou koncertov, z ktorých každý jeden bude objavovať rozdielny hudobný aspekt, alebo žáner. Začíname zostra, tentokrát sa pozrieme na to ako rozdielne môže znieť výstup improvizačných kapiel, ktoré zdarne oscilujú medzi viacerými hudobnými žánrami.

BLOOD SPORT su už dlhodobo miláčikovia britskej hudobnej tlače, ktorá sa nehanbí ich počastovať prirovnaniami k takým legendám ako su dnes kultoví This Heat. Ich čisto improvizačnú hudbu toto trio zo Sheffieldu označuje ako aggro-beat s hlbokými odkazmi na africké beaty, kraut rock, ale aj gitarovú psychedéliu. toto všetko sa neboja zmiešat s elekronickými prvkami. Kapelu takéhoto razenia a formátu v našich končinách môžete zazrieť len málokedy, takže dúfame že viete čo budete robiť 20. septembra večer.
https://soundcloud.com/blood-sport

HIC SVNT LEONES je čerstvý projekt z neďalekého Brna, ktorý sa tiež venuje hudobnej improvizácií. Stretávaju sa v ňom také ostrieľané postavy brnenského undergroundu ako je Ondra Merta(BASTL Instruments, Hugo a Zoe), Marek Salamon(ex-Chernobyl, Spectral Index a iné), ktorým viac než zdatne sekundujú divadelník Martin Mišík a Martin Burkhar na gitare. Ako by povedal klasik na margo večera, same same but different. Pretože improvizovaná hudba môže dopadnút naozaj všelijak, čo sa môžete presvedčiť na týchto dvoch projektoch.
https://soundcloud.com/hic_svnt_leones/hic-svnt-leones-livepsy-high

Deep Dive je súčasťou projektu Batyskaf 2017, ktorý je podporený z verejných zdrojov z Fondu na podporu umenia.

Miesto konania podujatia: FUGA, Námestie SNP 24, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 20. Septembra 2017 21:00
Dátum ukončenia podujatia: 21. Septembra 2017 00:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1445N 17.1121E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Deep Dive presents Blood Sport(UK) and Hic Svnt Leones

Meno organizátora: Batyskaf
Fotografie
Podobné podujatia