Deň detí na Festivale detských talentov

Podujatie Skalica

Deň detí na Festivale detských talentov

Pri príležitosti DŇA DETÍ sa aj tento rok uskutoční už 2. ročník FESTIVALU DETSKÝCH TALENTOV. Tento raz sa bude konať presne na Deň detí, v stredu 1.6.2015 o 15.30 hod., aby si mohli detičky i rodičia tento deň dosýta užiť a osláviť tak sviatok svojich ratolestí.

Tak ako minulý rok sa bude toto podujatie konať v KD v Skalici a budete sa môcť tešiť na bohatý program, v ktorom viac ako 130 talentovaných detí z nášho regiónu predvedie svoje nadanie v speve, tanci, hudbe, gymnastike, či divadelnom herectve. Patrónkou a moderátorkou podujatia bude aj tento rok ELENIS, autorka rozprávkovej knihy PAPILLÓNIA a hudobného projektu pre deti TANCUJEME S VÍLOU ELLOU, ktorá Vás bude sprevádzať pestrým programom.

Aj tento raz na Vás okrem samotnej prehliadky talentov budú čakať tvorivé dielničky, ochutnávka medu a výtvarná súťaž: včela a kvet, na ktorú si môžete nakreslený obrázok priniesť z domu, alebo nakresliť priamo na mieste počas festivalu. Výhercova výtvarnej súťaže môžu získať krásne ceny. Organizátori ani tento rok nezabudli namimoriadne bohatú tombolu, v ktorej môžete vyhrať tablet, telefón, obľúbenú Dolly sukňu a ďalších 300 cien.

Hlavným organizátorom festivalu je OZ Rodina a spoločnosť a Regionálna rozvojová agentúra Skalica, ktorá aj vďaka tejto akcii objavuje jedinečnosti nášho regiónu. Na spolupráci sa podieľa taktiež Slovenský zväz včelárov, ZUŠ Skalica a tvorivé dielničky si môžete vychutnať vďaka ZŠ Štvorlístok a OZ Záhrada v srdci. Toto krásne podujatie sa uskutoční vďaka podpore Trnavského samosprávneho kraja, neinvestičnému fondu mesta

Fotografie
Podobné podujatia
VIVAT HOLÍČ 2024
Overené podujatieVIVAT HOLÍČ 2024
areál Holíčskeho zámku, Holíč
Rodinné podujatie Za ruku
Overené podujatieRodinné podujatie Za ruku
Mestský amfiteáter, Trnava
ŠIKMÁ VEŽA FEST
Overené podujatieŠIKMÁ VEŽA FEST
Štadión, Vrbové
Herný festival PixelZest
Overené podujatieHerný festival PixelZest
Kreatívne centrum Trnava, Trnava
Majáles v Pomlé 2024
Overené podujatieMajáles v Pomlé 2024
v mestskom parku Pomlé, Šamorín