Deň detí na námestí v Trnave 2016

Podujatie Trnava

Deň detí na námestí

Trinásty ročník obľúbeného podujatia plného hier, súťaží a atrakcií pod názvom Dobrovoľníci deťom sa začne v stredu 1. júna o 9. hodine na Trojičnom námestí. Na jeho príprave sa podieľajú Mesto Trnava, Mestská rada mládeže a šestnásť neziskových organizácií z Trnavy pracujúcich s deťmi a mládežou.

Každé združenie bude prezentovať prostredníctvom pripravených hier, súťaží a prezentačných stánkov to najlepšie zo svojej celoročnej činnosti. Zároveň budú pripravení podať informácie o pripravovaných táboroch a výletoch počas letných prázdnin. Mladí, ktorí preferujú aktívne trávenie voľného času spolu s kamarátmi, tu dostanú jedinečnú príležitosť prihlásiť sa do jednotlivých združení – či už ako členovia, účastníci programov, výletov a iných aktivít, alebo ako dobrovoľníci.
Deti a mládež sa v deň svojho sviatku opäť môžu tešiť na jedinečnú atmosféru obohatenú množstvom pestrých atrakcií.

„Ani tento rok nebudú na Trojičnom námestí chýbať nafukovacie šmykľavky či hrady, trampolíny, mucha stena a nafukovací bungee futbal. Starších žiakov určite zaujme aj in-line hokej, kalčeto lakros, florbal, minigolf, streetball, možnosť zastrieľať si z luku a mnoho iných prekvapení,“ sľubujú organizátori.
Podujatie, ktoré potrvá do 18. hodiny, bude sprevádzané programom na pódiu, v ktorom dostanú príležitosť mladé talenty z trnavských základných škôl a neziskových organizácií.

V prípade nepriaznivého počasia sa podujatie uskutoční v Mestskej športovej hale na Rybníkovej ulici.

Fotografie Ľuboš Drozd
Pridať fotografie
Podobné podujatia