Deň detí v Malinove - Rozprávkový les

Podujatie Malinovo

Deň detí v Malinove - Rozprávkový les

Príďte si zasúťažiť s Vašimi ratolesťami pri príležitosti ich sviatku a urobte im nezabudnuteľné poobedie! Podujatie nesie podtitul "Rozprávkový les" - pri jednotlivých rozprávkových stanovištiach budú naše detváky súťažiť v rôznych disciplínach, ktoré overia ich športové, umelecké a iné nadanie :-)
Pri každom stanovisku dostanú malé prekvapenie.

Rozprávky: Vodník Čľupko, Ako išlo vajce na vandrovku, Macko Uško, Šípková Ruženka, Medovníková chalúpka, Tri prasiatka, Popoluška, Smelý zajko, Červená čiapočka.

Disciplíny: chytanie zlatej rybky v bazéniku, slalom po dráhe s vajíčkom na raketke, nácvik prvej pomoci, prekážková dráha, maľovanie a ozdobovanie perníkovej chalúpky, slalom s fúrikom a stavanie domčeka,triedenie korálikov a navliekanie na šnúrky - výroba náramkov na pamiatku, skok vo vreci atď.

Stretávame sa pri poľovníckej chate v Malinove, kde ich okrem stanovíšť čaká aj mnoho ďalších atrakcií: skákací hrad, prehliadka požiarnickych áut, predstavenie kúzelníka, balónová šou, Montessori kútik pre najmenších, atď.
Nebude chýbať občerstvenie od malinovských maminiek (budeme radi, ak aj Vy niečo drobné pod zub prinesiete), ako aj pojazdný predaj kávičky, street burgre a hot-dogy, čapovaná kofola a pivko, točená zmrzlina. Tešíme sa na Vašu účasť!

Fotografie
Podobné podujatia
Petržalský majáles 2024
Petržalský majáles 2024
Námestie Republiky – Petržalka, Bratislava
Stavania mája 2024 Rača
Stavania mája 2024 Rača
Bratislava-Rača, Bratislava
Dlhý, Okatý, Bruchatý
Overené podujatieDlhý, Okatý, Bruchatý
Bratislavské bábkové divadlo, budova RND, Záhradnícka 95, Bratislava
FÍHA TRALALA DUNAJSKÁ LUŽNÁ
Overené podujatieFÍHA TRALALA DUNAJSKÁ LUŽNÁ
Futbalový štadión, Dunajská Lužná