Deň malých pirátov v Hrabove

Podujatie Ružomberok

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Podujatia pre deti, Športové podujatia, Zábava, párty
Ďalšie podujatia v meste Ružomberok

Deň malých pirátov v Hrabove

V rekreačnej lokalite Hrabovo pri Ružomberku je pripravené športovo-zábavné dopoludnie pre deti,mládež i celé rodiny s názvom Deň malých pirátov. Ich vylodenie prebehne v sobotu 2. júla 2016.

Rodinne ladená akcia s pirátskou tematikou odštartuje o 10:00, koniec je naplánovaný na 13:00. O zábavu sa postarajú piráti, chýbať nebudú pirátske doplnky, maskoti, originálne súťaže, maľovanie na tvár, nafukovacie atrakcie. Predvedú sa tanečnice Pool dance, tanečný projekt dance2sport a Jogabatic Trio. Na deti, ktoré prekonajú pirátske nástrahy a ukážu svoju odvahu, čakajú na konci súťažného zápolenia pirátske diplomy a zatiaľ tajná odmena.
Po jednej popoludní ešte program nekončí. Piráti síce opäť vyplávajú na cesty, ale o 14:00 začína ďalší program Hurá prázdniny, ktorým sa školáci rozlúčia so školským rokom, privítajú letné prázdniny a v rekreačnej oblasti Hrabovo otvorí letná sezóna. Opäť poteší bohatý program. Zapojiť sa môžete do meraného tréningu v downhille, pretekov pre dospelých a deti na kolobežkách. Súťažiť sa bude vo varení kotlíkového gulášu. Pozrieť si môžete exhibíciu cyklotrialistu Jána Kočiša, exhibíciu a autogramiádu motocyklového pretekára Štefana Svitka. Hudobný program vyplnia Cellmates, Chiki Liki Tu-a, Billy Barman aLe Payaco.

Fotografie
Podobné podujatia
FERDO MRAVEC
Overené podujatieFERDO MRAVEC
Veľká dvorana KDAH, Ružomberok
Beh oslobodenia Turčianska Štiavnička
Overené podujatieBeh oslobodenia Turčianska Štiavnička
Futbalové ihrisko Turčianska Štiavnička, Turčianska Štiavnička