Deň matiek na hrade Beckov 2016

Podujatie Beckov

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Kultúra, Podujatia pre deti, Zábava, párty
Ďalšie podujatia v meste Beckov

Deň matiek na hrade Beckov

Hrad Beckov pripravil v nedeľu 8. mája, pri príležitosti Dňa matiek, program venovaný najmä mamičkám, rodičom a ich detičkám.

Vstúpite do rozprávkového sveta bábkového divadla Dúha s jeho príbehmi o rodičoch a ich ratolestiach. V prvom predstavení (zač. o 11:00) „O neposlušnej maminke“ sa dozviete príbeh rodinky s dvoma nezbednými deťmi, Lenkou a Filipom. V druhom predstavení „Katkine výmysly“ (15:00) zažijú deti milé akčné i poučné chvíle.
Počas soboty aj nedele od 10:00 do 16:00 môžete „absolvovať“ Lukostreleckú školu na hornom nádvorí hradu, kde Vás majster lukostrelec oboznámi so zbraňou, ktorá sprevádza ľudstvo viac ako 50 000 rokov. Naučí Vás, ako uchopiť lučište, napnúť tetivu a zamieriť, aby Váš šíp trafil cieľ. Podučiť sa streľbe môžu veľkí i malí, praváci, aj ľaváci, pre ktorých má luky podľa ich ruky a veľkosti. Malých strelcov s najpresnejším okom čaká sladká odmena. Prvý skutočne májový víkend môžete na hrade Beckov stráviť príjemné chvíle oddychu, obdivovať krásu a energiu lietajúcich skvostov našej prírody i dopriať si kúsok zábavy pre seba i poučenia pre Vaše ratolesti.

Fotografie
Podobné podujatia