Deň modranských pivníc 2018

Podujatie Modra

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Varenie, Gastronómia
Web organizátora:
www.modranskepivnice.sk
Ďalšie podujatia v meste Modra

Deň modranských pivníc 2018 (15. ročník)

Už po pätnásty raz sa otvoria pivnice v Modre na "Dni modranských pivníc", aby si jeho návštevníci mohli užiť autentickú atmosféru tohto vinárského mestečka pod Malými Karpatami. Je to už doba a nás teší, že naša už jarná tradícia v polovici apríla ožije opäť. 14. apríla, si s vašimi rodinami, či priateľmi, urobte výlet a oslávte s nami už 15. ročník tohto pohodového happeningu. Počet lístkov je limitovaný a to najmä preto, aby sme zachovali komornejšiu atmosféru v pivniciach. Chceme, aby ste mali možnosť sa s vinárom popripade porozprávať a poodhaliť príbehy, ktoré ukrývaju jeho fľašky.

Tento rok na Vás budú čakať starobylé pivnice a v nich našich 44 vinárov s ich neopakovateľnými vínami.

Pripravili sme pre vás 2 druhy vstupeniek:

VSTUPENKA PRE JEDNOTLIVCA

Cena vstupenky je 29 €.

K vstupenke návštevník dostane 1x profesionálny degustačný pohár, katalóg s orientačnou mapou vrátane kompletného zoznamu vinárov a nimi ponúkaných vín a taštičku na pohár, kyvadlová doprava.

VSTUPENKA PRE PÁR

Cena vstupenky je 45 €.

K vstupenke pár dostane 2x profesionálny degustačný pohár, 2x katalóg s orientačnou mapou vrátane kompletného zoznamu vinárov a nimi ponúkaných vín a 2x taštičku na pohár, kyvadlová doprava.


Návštevník/pár podujatia bude mať k dispozícii v rámci vstupenky 50 degustačných lístkov v hodnote á 20 centov (spolu 10 €), ktoré bude používať u vinárov ako platidlo za každú naliatu vzorku. Za jednu degustačnú vzorku s objemom 0,03 l sa vinárovi odovzdá jeden degustačný lístok, pričom jedinou výnimkou sú prírodne sladké vína, keď sa za ich degustáciu odovzdá väčší počet lístkov. V praxi to znamená, že každý návštevník môže v pivniciach ochutnať až 50 vzoriek vína. Lístky, ktoré návštevník neminie pri degustovaní, môže u ľubovoľného vinára vymeniť za fľašu(e) vína podľa hodnoty zostávajúcich lístkov. Tento systém pomáha pozdvihnúť kultúrnosť nášho podujatia a samotným vinárom aspoň v malej miere odpláca ich neľahkú prácu pri pestovaní hrozna a výrobe vína.

Jednorazový bonus na nákup vína v hodnote 5 € resp. 10 € , môže návštevník/pár uplatniť u ľubovoľného vinára.

Počas celého podujatia bude po 10-kilometrovom okruhu jazdiť pivničný autobus, ktorý má zabezpečiť Vašu bezpečnosť a pohodlie pri presune medzi jednotlivými pivnicami.

Veríme, že ako po minulé roky, sa aj tento rok stretneme na rovnakom mieste s vašími obľúbenými vinármi v ich pivniciach pri pohári dobrého vína.

Predaj vstupeniek prebieha prostredníctvom nášho webového portálu www.modranskepivnice.sk

Miesto konania podujatia: Modra, Slovakia, Modra
Vstupenky: https://www.modranskepivnice.sk/TicketsReservation.aspx?event=den_modranskych_pivnic&lng=sk
Dátum začiatku podujatia: 14. Apríla 2018 13:00
Dátum ukončenia podujatia: 14. Apríla 2018 22:00
Pravdepodobné súradnice: 48.3333N 17.3167E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Deň modranských pivníc 2018 (15. ročník)

Meno organizátora: Deň modranských pivníc
Fotografie
Podobné podujatia