DEŇ POVOLANÍ - BURZA INFORMÁCIÍ 2017

Podujatie Levice

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Podujatia pre deti
Web organizátora:
www.levice.sk
Ďalšie podujatia v meste Levice

DEŇ POVOLANÍ - BURZA INFORMÁCIÍ 2017

Pozývame žiakov a ich rodičov na akciu Deň povolaní - Burza informácií 2017 s hlavným mottom
STREDNÁ ŠKOLA NIE JE CIEĽ, ALE CESTA.
Pretože otázka Kam pôjdem na strednú školu? by mala prísť ako posledná - až keď poznám odpoveď na otázky
Čo by som chcel v živote robiť?
Čo ma baví?
Čo rád robím?
Čo čakám od života?
V čom som dobrý?, ...
A sú moje predstavy o živote reálne?

Pripravili sme pre rodiny čas a priestor , kde môžu na túto tému začať húževnato debatovať a aj niečo VYHRAŤ - HLAVNÁ CENA sa žrebuje o 17 hod. Info nižšie.

Uvedomujeme si, že získať presné a pravdivé informácie vyžaduje veľa času a preverovania. Pripravili sme preto pre deti z materských škôl a žiakov 1.-4. ročníka ZŠ prvý dotyk s paletou rôznych bežných povolaní, ktoré nemajú možnosť spoznať. Žiakom 5.-9 ročníka prinášame informácie z 30 stredných odborných škôl z Levíc a okolia, kde sa môžu zoznámiť s ich štúdijnými a učebnými odbormi, s duálnym vzdelávaním, požiadavkami a možnosťami jednotlivých škôl, ... A nezabudli sme ani na tých, čo sa málo poznajú alebo sú nerozhodnutí - KARIÉROVÉ PORADENSTVO budú zabezpečovať odborníci od 14 hod. ( v prítomnosti rodičov).

Celý deň nás bude sprevádzať moderátor Roman Mihálka s TEÁTER KOMIKA z Levíc.

PROGRAM:
- Z nadácie "AJ TY V IT" z Bratislavy nám prídu predstaviť LEGO ROBOTOV a je možnosť zúčastniť sa workshop-u (pre 4 dievčatá a 4 chlapcov) po 14,00 hod ( čas ešte upresníme).
- Od expertov v analýze dát a prognózach na trhu práce - od spoločnosti TREXIMA sa dozvieme o stredoškolských a vysokoškolských odboroch, ktoré budú v blízkej budúcnosti otvárať dvere k zamestnávateľom a ktoré nás skôr dovedú na úrad práce, ako je na tom nitriansky kraj a levický okres,... a ešte
- Okolo 16,30 začne KVÍZ O POVOLANIACH so Slavom Hlásnym ( poznáte ho z relácie Duel na RTVS - vyhral 33-krát ! ) a pridá sa k nemu aj Štefan Jurča, s ktorým úspešne vyhrávali v relácii "Uhádni môj vek" na JOJ TV.

A RODINY môžu aj VYHRAŤ !!!
Na niektorých žiakov sa aj usmeje šťastie v podobe výhier, ktoré sú určené žiakom 5.-9. ročníka ZŠ z levického okresu a musia sa na Dni povolaní zúčastniť aj s rodičom ( ceny sa budú preberať celou prítomnou rodinou ). Ceny sa žrebujú o 16. hod a 17. hod.

HLAVNÁ cena - notebook - sa vyžrebuje z prítomných o 17 hod.

Miesto konania podujatia: Športová Hala Levice, Levice
Dátum začiatku podujatia: 24. Novembra 2017 09:00
Dátum ukončenia podujatia: 24. Novembra 2017 19:00
Pravdepodobné súradnice: 48.2207N 18.5978E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia DEŇ POVOLANÍ - BURZA INFORMÁCIÍ 2017

Meno organizátora: MsPM
Fotografie
Podobné podujatia