Deň rodiny 2016

Podujatie Trnava

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Kultúra, Podujatia pre deti
Ďalšie podujatia v meste Trnava

Aj tento rok už po siedmy krát radi privítame všetky rodiny s deťmi na celoslovenskom podujatí Deň rodiny. Organizátorom podujatia je Fórum kresťanských inštitúcií v spolupráci s Centrom pomoci pre rodinu a Mestom Trnava. Podujatie sa uskutoční v nedeľu 22. mája 2016 a záštitu nad podujatím prevzal Arcibiskupský úrad v Trnave.

Deň rodiny v Trnave začne o 11,00 h sv. Omšou pre rodiny v jezuitskom kostole, ktorú bude celebrovať trnavský arcibiskup Mons. Ján Orosch. Podujatie bude pokračovať o 15,00 h v Mariánskej sále pri kláštore jezuitov kultúrnym a sprievodným  programom. Na nádvorí pred Mariánskou sálou bude pripravený sprievodný program pre deti a celé rodiny. Nebudú chýbať nafukovacie atrakcie, ukážky historického šermu a iné zaujímavé aktivity. Novinkou tohto ročníka bude zábavno – súťažná šou rodinných družstiev „ Milujem rodinu“ s moderátorkou Paulínou Ištvancovou.

V sprievodnom programe sa budú prezentovať neziskové organizácie, ktoré zameriavajú svoju činnosť na pomoc rodinám. Podujatie finančne podporuje aj Trnavský samosprávny kraj. Deň rodiny bude trvať až do 19,00 h.

Srdečne pozývame všetky rodiny na oslavu Dňa rodiny. Tešíme sa aj na Vás!

Fotografie
Podobné podujatia
Herný festival PixelZest
Overené podujatieHerný festival PixelZest
Kreatívne centrum Trnava, Trnava
Rodinné podujatie Za ruku
Overené podujatieRodinné podujatie Za ruku
Mestský amfiteáter, Trnava
Veletoč
Overené podujatieVeletoč
Dom kultúry, Trnava