Denný letný tanečný tábor 2016

Podujatie Košice

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Iné podujatia, Podujatia pre deti, Športové podujatia
Ďalšie podujatia v meste Košice
Podrobnejšie informácie: 0944968322

Po úspešnom prvom ročníku nášho denného tanečného tábora sme sa aj toto leto rozhodli ho zorganizovať a to v 2 turnusoch.

Našou hlavnou prioritou je spríjemniť a vyplniť deťom voľný čas prázdnin, zorganizovať im pestrý program, pri ktorom sa určite nudiť nebudú a takisto ich k niečomu priučiť :)

Počas 5 dní v tábore sa deti budú tanečne vzdelávať, pripravovať sa na záverečné vystúpenie pre rodičov, ktoré vyvrcholí v posledný deň tábora. Pre deti máme pripravenú aj každodennú tvorivú činnosť, výrobu a prípravu vlastných kostýmov. Okrem tanca na účastníkov čakajú aj výlety, herňa JAYMO a koníky. Samozrejmosťou je aj získanie Diplomu a ocenení za úspešne zvládnutý tábor a účasť na vystúpení :) 

V cene tábora je zahrnutá strava (desiata, obed, olovrant) a pitý režimtanečné lekcie, reflexná šiltovka, všetky vstupenky a cestovné náklady spojené s výletmi, materiály pre tvorivú činnosť, diplomy.

Neváhajte a zarezervujte si miesto čím skôr, kapacita je 15 detí / turnus. Príďte medzi nás, spoznajte nových priateľov, nazbierajte super zážitky a hlavne prežite s nami pekný letný týždeň.

Tešíme sa na Vás !

Meno organizátora: Tanečná skupina Dancin' Bugs
Fotografie
Podobné podujatia